Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sedaj je na pašniku že dostopna nova karta Slovenia_2007.07_071031. A ker je razlika v velikosti samo nekaj kB, ni nekih velikih sprememb.
Vem, da sem včasih ma TeleAtlasovi strani gledal neko pdf datoteko, kjer je bila navedena pokritost posamezne države in plan pokritosti v naslednjih izdajah. Sem že dvakrat vse preiskal na TeleAtlasovi strani in nič ne najdem. A mogoče teh podatkov sedaj ni več, ko jih je kupil TomTom ali pa moram stopit po očala.
Če kdo ve, kje so ti podatki naj prosim nalepi link.
Ker sem Ptujčan, vedno prvo pogledam, če je v novi karti nov ptujski most čez Dravo(obvoznica), pa ga še ni. Glede na to, da je karta iz konec novembra, bi pričakoval, da bo notri, pa vseeno ni. Kot že zgoraj napisano, premala razlika v velikosti datoteke, da bi vsebovala veliko več od predhodnjice.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.