Odvisno, kaj ti vse šteješ pod stroške!? Obraba, amortizacija, rizik da se kaj zgodi in vse posredne stroške in izgubo, ki so lahko kasneje povezana z nevšečnostmi, ...Čakaj malo. Zakaj nebi peljal za stroške in recimo do 200€ provizije? Ker nisi v tem poslu bi bil za tebe lep zaslužek, je težko najti čas in pomagati? Sicer to velja tudi za Guinnessa.
Kot rečeno - brigaj se za svoje usmiljenje! Moj čas je več vreden kot 200€ na 2 delovna dneva kolikor praviloma traja en tak "izlet" na sever ali SZ Nemčije. Da amortizacije avta sploh ne štejem.Čakaj malo. Zakaj nebi peljal za stroške in recimo do 200€ provizije? Ker nisi v tem poslu bi bil za tebe lep zaslužek, je težko najti čas in pomagati? Sicer to velja tudi za Guinnessa.
Kaj pa če avto ni ok ob ogledu in te nekaj zmoti jaz se nisem upal it teh igerc. Sem raje "naročil" avto. Povedal kolko dam za avto pripravljen za registracijo pri nas. Njegov zaslužek me ni in me ne zanima
AC Sempeter.Zdravo.
Lahko morda kdo priporoča kakšnega dilerja - uvoznika kateremu gre zaupat (savinjska regija). Avto bi bil uvoz iz Nemčije, katerega bi našel sam. In bi šel nato zraven v Nemčijo oz bi mi ga on pripeljal v Slovenijo.
In kolikšni so okvirni stroški takšnega uvoza?
Se to še izplača ali je boljše kupiti rabljeno vozilo v SLO pri privat ponudnikih?
Hvala