Slike ...Citat:
Uporabnik noker pravi:
Kje pa ti vidiš kilometre? Jaz vidim, da ima samo 1 prevožen km.
Slike ...Citat:
Uporabnik noker pravi:
Kje pa ti vidiš kilometre? Jaz vidim, da ima samo 1 prevožen km.
Sorodnik je pred leti pri Kekotu kupil Bmw 5. V prometni je pisalo datum prve registracije x.y.2008, datum prve registracije v Sloveniji x.y.2008. Na podlagi tega je sklepal, da je vozilo res slovensko poreklo l.2008. Kasneje smo ugotovili (ko je avto prodajal), da je v resnici imel letnik 2005 in je bila prva registracija leta 2005 v Nemčiji. Servisna knjiga ponarejena, slovenska homologacija pa prirejena.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
OK, za km mi je jasno da pač zavrtijo. Samo kako pa ponaredijo 2 leti?
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
nategator
Avto je letnik 2004, ima 195000 prevoženih, lastnik je tretji. Priporočam izogib takemu prodajalcu. Avto se je prodal za 1800 EUR, sedaj je med potjo do preprodajalca "izgubil" 75 000 km in 2 leti
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sorodnik je pred leti pri Kekotu kupil Bmw 5. V prometni je pisalo datum prve registracije x.y.2008, datum prve registracije v Sloveniji x.y.2008. Na podlagi tega je sklepal, da je vozilo res slovensko poreklo l.2008. Kasneje smo ugotovili (ko je avto prodajal), da je v resnici imel letnik 2005 in je bila prva registracija leta 2005 v Nemčiji. Servisna knjiga ponarejena, slovenska homologacija pa prirejena.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
OK, za km mi je jasno da pač zavrtijo. Samo kako pa ponaredijo 2 leti?