spet smo totalno zašli. iz tega, kakšna hiša je KMAG smo prišli do tega, da je turbinca boljša. meni ne. in sem pač izbral 1.4 n/a motor, ker bo za moje potrebe več kot dovolj in tudi najbolj ekonomičen (gledano registracijo, zavarovanje kot tudi samo porabo).
torej - še enkrat - glede na prebrano na netu, KMAG Leskovškova ni ravno na dobrem glasu, vsaj kar se odnosa tiče. zdaj, zaradi tega ravno ne moreš reči, da so nategatorji, kako je z njihovim servisom - namreč, avto, kateri se kupuje oz. v bistvu tudi že izbran, je bil nazadnje servisiran pri njih, sicer na KMAG Nova Gorica, o katerih ne najdem ravno veliko in imel tistih njihovih 100 točk. pri pregledu avta je vse štimalo ... je potemtakem temu verjeti ali bi bilo bolje vseeno še enkrat narediti en redni servis takoj, ko dobim avto? skrbi me tudi zato, ker je treba avto še pripeljati v Ljubljano, da ne bi kakšne škode že takoj delal ...
je pa avto praktično nov, 2012, 43.000 km, vin številka, ki je bila ob oglasu vse te podatke potrjuje (slovenski lastnik, km) ...