Nategatorji !!!!

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Če si se zapičil točno v en avto to nikoli ni dobro, ker ne boš mogel objektivno oceniti stanja.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
hvala, malo ste me pomirili. sem pa opazil, da ima oglas navedeno tudi VIN številko, torej številko šasije, torej, če bi bilo karkoli za skrivati, je verjetno ne bi navedli zraven?

če je avto iz tujine, ti vin bolj malo pomaga, ker ne boš nič videl...
razen, da kličeš na servis v tujino

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Odvisno od znamke.
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
en del? če je slovenski bi moral celotnozgodovino, razen če so ga doma šraufali.Če je pred dvema letoma uradnoimel enako kmjev, potem veš da zadeva smrdi.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ne ne, pred dvema tednoma, ko sem ga gledal pri eni AH in mi je "ušel" zdaj, ko se je ponovno pojavil ima isto kilometrov. je pa res, da se menda avto prodaja od novembra lani ... vsaj glede na servisno knjigo, kjer je vpisan zadnji servis, ki ga je opravila AH preden je šla naprej v prodajo.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Avta iz območja 03 se NE kupuje, period!

Ne vem , kdo ti je opral glavo
grims-1.gif

to so Alteraši, kateri ne kupujejo nič iz 02 in 03

Ostala Slovenija so seveda sami biseri, se sploh ne moreš na%/&%it
uf-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ne ne, pred dvema tednoma, ko sem ga gledal pri eni AH in mi je "ušel" zdaj, ko se je ponovno pojavil ima isto kilometrov. je pa res, da se menda avto prodaja od novembra lani ... vsaj glede na servisno knjigo, kjer je vpisan zadnji servis, ki ga je opravila AH preden je šla naprej v prodajo.

Hm, če se tolk časa prodaja zna bit kaj narobe, da se ne proda, sploh če ni predrag ... previdno ...
sprasujem se.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
servisne se dajo tak lepo poštemplat itd, jaz ne verjamem nobenmu nič. Kupi se zgolj po občutku, da bi pa kermu verjetl da je tako pa tako kot reče, pa ni šans. Še najbolj verjemem mulcom, ki si v zvezke zapisujejo vse stroške in dajtave zaavto, ki so jih imeli v "karieri".

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja, sem tudi jaz imel pomisleke glede tega, da se avto ne proda, pa sem se vsedel prvič v avto in kar se ohranjenosti tiče je res super (edino po čikih še vseeno malo smrdi, pa smo to uspeli zdilati), prvi testni krog je bil okej, drugega pa sem lahko naredil po malce bolj "zahtevnem" terenu in me je res lepo presenetil avto, nobenih nenavadnih zvokov, avto lepo gre, sklopka normalno prime, nobenega pokanja, škripanja ... kar se pa mašine tiče, pa itak ne veš, dokler ga mehankar konkretno ne pogleda, to pa tam zunaj itak ne more ... po drugi strani pa prav veliko pri N/A bencinarju z verigo verjetno res ne more it ... upam ...
redface-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ni ta.
wink-1.gif

mogoče je bil pač servisiran na neuradnem servisu? al pa samo zadnji servis prikazan na fotkah?

dodajam: ugotovil, da ko je bil novembra nazadnje servisiran, je to bilo na KMAG-u, ki pa niso najbolj na dobrem glasu, kar se servisa tiče, verjetno bo kar pametno vseeno narediti še en dodaten, preventiven servis namesto samo pregleda pri mojem mehaniku?

Nazadnje urejeno:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Vsekakor je dosti boljši kot novi turbo mličnki. Razen za tiste skopuhe, ki gledajo na vsak deci goriva.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
No ja no....Treba ga je v obrate terat, da nekaj da od sebe, za normalno vožnjo pa preveč porabi...

Podobne teme