Citat:
Uporabnik Wild pravi:
Zdravo
Sem kar vesel da sem malo pregledal tole temo.
Skratka kupujem rabljen avto. Pregledal sem trgovce v Ljubljani in Celju z okolico. Vse lepo, vse se sveti, vse našminkano, tako da se je res težko odločiti če si laik. Seveda se gledajo kilometri, druge obrabe laiki ne vidimo
Prijatelj pozna trgovce na letališki in mi je zagotovil da se bo potrudil izvedeti kateri avto je OK in kateri malo manj OK, vendar me je tisto z TAXI-jem čisto odbilo da bi šel sploh še enkrat pogledat...
Imam pa 2 vprašanji.
Prodajalec rabljenih avtomobilov v okolici Celja se je potrudil in mi razkazal kako, kje avtomobile kupujejo. Šlo naj bi za licitacije kar preko interneta. Pač avtomobili so v piko poslikani z "vsemi" napakami, kilometri naj bi bili realni, in potem se kupi po sistemu kdo da več. Avto pripeljejo sem, ga našminkajo in gre v prodajo. Lahko bi mu celo povedal želje in bi on našel kar nas zanima.... Sliši se lepo - mamljivo, ne bi pa rad kupil TAXI-ja ali pač zelo rabljen avto.....
Zanima me tudi kako je z temi servisnimi knjigami, to imajo tudi čisto vsi avti...Je temu za verjet ali ne.
Mal sem mogoč falil temo, ampak bi se rad izognil nategatorjem ker ne bi bil rad nategnjen
Lep pozdrav