Nategatorji !!!!

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
OK, pust kilometre pri avtu.

Raje preveri kilometre pri ženi ... Nekam daleč je šla ...

(
hysterical-1.gif
)

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
A to ni zadosti, da bi pač lepo zaplenili vse avte. Ta glavnega in vse ostale v zapor, kartoteka in napisat, da se ne smejo preživljati s prevoznimi sredstvi kar pa ne velja za uporabo javnega sredstva, da bodo lahko komot hodili v službo.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38

Da se avtov pri prodajalcih na Letališki v LJ ne kupuje ve že cela Slovenija....pa lahko bi že nehali s temi magičnimi 120-130t km. Ko se vidi te kilometre, tega letnika in uvožen avto se lahko pomnoži x2, in se s tem če maš srečo približaš realnim kilometrom.

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Zdravo

Sem kar vesel da sem malo pregledal tole temo.
Skratka kupujem rabljen avto. Pregledal sem trgovce v Ljubljani in Celju z okolico. Vse lepo, vse se sveti, vse našminkano, tako da se je res težko odločiti če si laik. Seveda se gledajo kilometri, druge obrabe laiki ne vidimo
frown-1.gif

Prijatelj pozna trgovce na letališki in mi je zagotovil da se bo potrudil izvedeti kateri avto je OK in kateri malo manj OK, vendar me je tisto z TAXI-jem čisto odbilo da bi šel sploh še enkrat pogledat...

Imam pa 2 vprašanji.
Prodajalec rabljenih avtomobilov v okolici Celja se je potrudil in mi razkazal kako, kje avtomobile kupujejo. Šlo naj bi za licitacije kar preko interneta. Pač avtomobili so v piko poslikani z "vsemi" napakami, kilometri naj bi bili realni, in potem se kupi po sistemu kdo da več. Avto pripeljejo sem, ga našminkajo in gre v prodajo. Lahko bi mu celo povedal želje in bi on našel kar nas zanima.... Sliši se lepo - mamljivo, ne bi pa rad kupil TAXI-ja ali pač zelo rabljen avto.....

Zanima me tudi kako je z temi servisnimi knjigami, to imajo tudi čisto vsi avti...Je temu za verjet ali ne.
Mal sem mogoč falil temo, ampak bi se rad izognil nategatorjem ker ne bi bil rad nategnjen
smile-1.gif

Lep pozdrav

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Ker sam kupujem avto in na avto.net ni nič pametnega. Sem se sam prijavil na eni strani od leasing hiše. Prav zanimivo za kakšno ceno se avti prodajajo.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Wild pravi:
Zdravo

Sem kar vesel da sem malo pregledal tole temo.
Skratka kupujem rabljen avto. Pregledal sem trgovce v Ljubljani in Celju z okolico. Vse lepo, vse se sveti, vse našminkano, tako da se je res težko odločiti če si laik. Seveda se gledajo kilometri, druge obrabe laiki ne vidimo
frown-1.gif

Prijatelj pozna trgovce na letališki in mi je zagotovil da se bo potrudil izvedeti kateri avto je OK in kateri malo manj OK, vendar me je tisto z TAXI-jem čisto odbilo da bi šel sploh še enkrat pogledat...

Imam pa 2 vprašanji.
Prodajalec rabljenih avtomobilov v okolici Celja se je potrudil in mi razkazal kako, kje avtomobile kupujejo. Šlo naj bi za licitacije kar preko interneta. Pač avtomobili so v piko poslikani z "vsemi" napakami, kilometri naj bi bili realni, in potem se kupi po sistemu kdo da več. Avto pripeljejo sem, ga našminkajo in gre v prodajo. Lahko bi mu celo povedal želje in bi on našel kar nas zanima.... Sliši se lepo - mamljivo, ne bi pa rad kupil TAXI-ja ali pač zelo rabljen avto.....

Zanima me tudi kako je z temi servisnimi knjigami, to imajo tudi čisto vsi avti...Je temu za verjet ali ne.
Mal sem mogoč falil temo, ampak bi se rad izognil nategatorjem ker ne bi bil rad nategnjen
smile-1.gif

Lep pozdrav

Glej občutek imam, da se bojiš lastne sence pri nakupu rabljenega avtomobila. S svojim negativnim odnosom do neke stvari, kar sami privlačimo težave. Mogoče bi moral razmisliti o nakupu manjšega vendar novega avtomobila. Pri novih imaš vsaj garancijo najmanj 2 leti in to bi moralo biti dovolj za take negativneže in dvomljivce kot si ti.

Avti so potrošno blago vedno bolj v slogu uporabi in zavrži. In v tujini v "razvitem" zahodnem svetu je tako že dolgo. Naši preprodajalci pač kupujejo avte, ki jih v tujini nobeden več noče.

Če greš malo na kak mobile.de vidiš so normalno rabljeni avti prav tako dragi kot pri nas če ne še bolj.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Ljudje morajo biti pač realni, 3 leta star passat dizl z manj kot 100k km ali ne obstaja, če pa že obstaja pa zagotovo ni cena tretjine novega.... in če folk vseeno hoče tak avto, se mu pač preobleče volan, globinsko sčisti in prevrti kilometre in voila, želja izpolnjena
smile-1.gif

Potem je pa folk tak paranoičen da v tem strahu več ne loči dobrih od slabih avtov.

Univerzalnega odgovora kateri avti so ok in kateri ne, ni. Mene že prodajalec z "čudnimi" odgovori ali odnosom do avta lahko odbije. Če je človek normalen, se z avtom kam zapelješ in vidiš da se obnaša normalno, če ga postaviš na servisno stezo na AMZS ali kakemu serviserju znancu ki mu zaupaš..... že lahko dobiš približno sliko če je zadeva za kupiti ali ne. Ne vem, sto faktorjev je lahko tu poleg....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
fora je da ima folk sprogramirano v glavi da je 200.000 magična meja ko vse crkne... potem pa nekupijo več avta z realnimi kilometri.

sej dilerji nebi vrteli števca nazaj ampak enostavno vedo da s realnimi km nebodo prodali avta. [cenzura] ga.

pa je un trust probal kupiti avto na dražbi? ni tko simpl... itak pa večina kupi več avtov (šlepar) to se splača ostalo ravno ne...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
No ja...mutni diler kupi z veliko kilometrov zato ker je poceni, prevrti in ga proda dražje da zasluži z nategom. Boli njega za kupca.
Avti v tujini z enakimi kilometri kot pri nas imajo približno enako ceno kot pri nas. Je pa tako, da več kot ima kilometrov, bolj cena pada...in tukaj naši papki zavohajo denar. Avto bi z več kilometrov še vedno naprej lepo delal......tako da te nategne v vrednosti avtomobila.
Npr. ..linka podajam samo zaradi cene-letnika-kilometrov in slo oglas ne obtožujem za nategunskega...in tukaj se dejansko vidi zakaj se uvaža z veliko kilometrov in vrti nazaj...notranjost je tudi pri prvem odlična.

http://suchen.mobile.de/auto-i...Features=EXPORT

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6890580&show=1

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Ker sam kupujem avto in na avto.net ni nič pametnega. Sem se sam prijavil na eni strani od leasing hiše. Prav zanimivo za kakšno ceno se avti prodajajo.

Kje to?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP
Kaj je že un italjanski pejđ? Autorola al neki takega.
Tam vidiš za kolk se avti licitirajo.

Sem imel primer, ko mi je model hotel prodati Toyoto Avensis za 15.,000 €. Na koncu ugotovim, da je plačal DMV na vrednost avta 6.800 €. Kilometri zbiti, avto pa zglancan kot nov. Nisem kupil, sem ga pa videl čez 2 meseca na avto.net, ko ga že drugi model prodajal kot novega naprej. Očitno je bilo z avtom nekaj hudo narobe...

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Kaj je že un italjanski pejđ? Autorola al neki takega.
Tam vidiš za kolk se avti licitirajo.

Sem imel primer, ko mi je model hotel prodati Toyoto Avensis za 15.,000 €. Na koncu ugotovim, da je plačal DMV na vrednost avta 6.800 €. Kilometri zbiti, avto pa zglancan kot nov. Nisem kupil, sem ga pa videl čez 2 meseca na avto.net, ko ga že drugi model prodajal kot novega naprej. Očitno je bilo z avtom nekaj hudo narobe...

1. Kako pa si prišel do podatka o plačanem DMV-ju? Ali gre za ViP ali si do tega prišel po uradni poti?
2. Ali pozna kdo koga ki bi zame zlicitiral in kupil kakšen avto na tovrstnih licitacijah v tujini?
Recimo:
http://www.autorola.it/dealer/bid.do?cameFrom=SEARCH&zz=1&aid=196411&eid=9383344

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
In kako sodeluješ tukaj? verjetno samo pravne osebe? po netu? se položi varščino in ponudi...najvišjega ponudnik pa dobi avto?

Podobne teme