Nategatorji !!!!

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Če pa bi vsi kupovali nove avte, kam bi potem dal svoj rabljeni avto star 3-5 let. V reciklažo? Mogoče to sploh ni tako slaba ideja. Nategatorji bi čez noč izginili.

V tem se strinjam s tabo.

mish

Pripravnik
18. avg 2007
181
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ne rabi te teme, ja že na vsakem forumu napisano nekaj o njih
smile-1.gif
Šargi

Pa tud ta avto se prodaja že lep čas, glede na to kako naj bi bil ohranjen itd...

No, ohranjen je bil poleti, ko sem ga prodajal, še res izredno dobro za svoje kilometre. Edino podvozje je blo počasi za obnavljat. Ene selene sem menjal, zadnje bi blo še treba .. amortizerji počasi (enkrat so bli menjani) ... Sam ne pa tolk dobro za 160k km :D
Aja, pa dejansko je bil, od novega, pa dokler sem ga prodal, servisiran pri uradnem serviserju .. me zanima če bojo jurja proftiral na teh 100k km ki so jih nazaj prevrtel .. sploh z njihovim renomejem
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Danes spet ena super izkušnja pri nakupu rabljenih gum.

V oglasu piše prodam Continental ContiWinter TS 7.5 mm profila 100% kot nove z njimi prevoženih cca. 2000 km nikjer poškodovane ..... bla, bla .....

Realnost profila na eni 7 mm na drugih dveh 6 mm na eni pa komaj 4,5 mm. Letnik gume pa 34/2007.....

Pa kaj se dogaja ljudem, da kljub vprašanju, če je res tako kot piše v oglasu odgovorijo pritrdilno in gredo nategnit nekoga na drugem koncu Slovenije.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Pa sej v tem je fora netegnt nekoga iz druzga konca Slo, si misl ah ta nau šu da se nau izpogaju k je tok km-jev naredu
10.gif

Že znano, zato k gledam si kliknem željene lokacije in ostalo ignoriram
wink-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Obstaja problem pri rabljenih stvareh. Iz 02,03 so itak sami nategatorji, do zdaj sem imel dobre izkušnje iz 01 pa se je izkazalo, da se vpliv 02 in 03 razširja tudi na 01.

Bodo pa danes na montirane nove gume sicer 100 eur dražje, Nategator pa bo nategnjen z moje strani, da se bo naučil kako se laže po telefonu.

edit:
Ker sem v soboto pred prevzemom dobro pregledal gume in ugotovil da niso v takem stanju kot sva se dogovorila s prodajalcem jih nisem prevzel in so bile danes vrnjene nazaj prodajalcu.

Potem pa dobim od prodajalca "grozilni" SMS češ, da naj mu vrnem 40 eur za poštnino, ker če ne bo tožil mene in pošto, da sem zamenjal gume in da sem nazaj poslal drugačne gume od tistih kot mi jih je on poslal. V bistvu sem jih res raz pakiral ker sem želel videti kaj točno kupujem(gume so bile v foliji, tako da ni bilo možno ugotoviti globine profila). Ampak vse se je dogajalo v pričo poštnega uslužbenca. Gume pa sem naročil zaradi tega ker sem jih rabil ne pa zato da bom nekoga nategoval. Ampak, da mu zdaj plačujem 40 € zato, ker se je lagal o kakovosti gum je pa višek nesramnosti prodajalca.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Jaz sem pa kupil 1 leto stare, cel komplet za ceno ene nove gume. So čisto vredu, profil skoraj cel še, nisem pa nor da bom na avtu ki se ga bom znebil v roku 2-3 mesecev, kupoval nove gume v vrednosti četrtine avta. Naj se tisti ki ga bo imel za mano znajde po svoje.

Ko bo sedanji avto zamenjal drug pa dam gor nove gume, ker ga bom 3 leta zagotovo imel.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.736
15.777
113
ksz...

res ne vidim problema v nakupu rabljenih gum, če le kupec ve kaj točno kupuje in za kaj jih potrebuje. jaz sem mesec dni nazaj lepo brez problema prodal 4kom 2 sezoni vožene 205/55/16 za 30€. in kaj sedaj? jaz imam za par pirov, kupec pa zakonom ustrezne zimske gume
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Eni so pa res naivni....ličejo na 090, zapravijo kar lepe denarce za tel, pol mu pa grozijo, da mora vrnit ta denar, ki so ga zapravili za telefon....
hysterical-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
...pri tem pa se taki ne zavejo, da lahko naje*ajo, mislim, kot kupci, ki pridejo nenaročeni na naslov.....noben nima nobene pravice k nekomu domov hodit in mu povrh grozit.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5391465&show=1

Tale se je prodajal že marca pri enem izmed trgovcev v CE (De-mobil), sem ga hodil pogledat, naprej me je nategoval z uro, kdaj lahko avto vidim in sem se že takrat odločil, da ga nebom imel... Ampak ker sem pač imel čas sem počakal na ogled, iz celja sva se peljala v neko vas, kjer je eden mojster avto glih sestavljal, menjaval luči, ker so prejšnje bile že črne, odbijači so že bili zmontirani, saj sta oba bila barvana, nato grem na poskusno, avto čipan, saj vem kako se vozi 131km, tudi prodajalec je rekel, da "verjetno" je čipan... Po koncu poskusne, ko je bil avto ogret, potegnem ven šipko za nivo olja in je kar moæno kadil ven... Itak sem se že prej odločil, da ga ne vzamemo, takrat pa sem rekel samo nasvidenje... Tale ki ga zdaj prodaja pa ga je kupil, saj ga je predstavil na enem izmed vw forumom, zgleda se je nategnil...

Podobne teme