V glavnem nebomo spet začeli te teme, ampak ni vse skotano in prevrteno.
Vse lepo in prav in tudi (vsaj delno) se strinjam s tabo.Glej sem mel roke v dosti avtih, ki se pripeljejo in vem v kakem stanju so. "Pošteni" dilerji ki so ze dolgo na trgu se ne ukvarjajo z razbitinami in kršom.
Avto se kupi z buškami in kako prasko, al pa kakšno manjšo okvaro. To je to. Al misliš da se njemu lubi pol zajebavat s folkom in okvarami kasneje.
Zaj ce bote pa mutibariče ki so meli že 35 firm v lanskem letu not vlekli pa to za mene ni resn trgovec. In pri takem resn človek ne kupi avta.
Pa če imate eni pricakovanje, da bote dobili nov avto pri 180k km in za 30% cene tudi ni prodajalec kriv. Valda majo avti napake in poskodbe, saj so rableni.
Moj je bil čisto ok, na avkciji zmagan, diler je mel profit pa se vedno cenejsi id najcenejsega enako opremljenega na mobike.de. kak je to mogoče?
Nic ni skotan, nič prevrten. Samo uradno ma za 1900 eur poskodb. Ampak eno je belgijska uradna cena popravila eno pa to kaj se tu popravi. Par bušk, praskica na odbijaču in počena meglenka. Vsega skup par 100 eur in je brez piskodb
Boljse kot pa 10 let pa 150 k km.Eurocars na cesti dveh cesarjev. Samo ni za vsakega, ker imajo 3 leta stari dizli že vsi 150k+.
Seveda. za to pa pošten kasneje proda avto kot tisti ki jih zbije...V tujini ceno zbijejo prav kilometri, zato "se jim splača" zavrtet nazaj
Več ali manj imajo vsi ti uradni dealerji (prodajalci določenih znamk) prste konkretno v marmeladi, ker jim biznis z rabljenimi predstavlja konkreten dodaten zaslužek. Pri prodaji novega avta tipa Passat lahko v raznih akcijah zaslužijo manj kot vijoličnega na avto, pri zgonjeni jajci iz Belgije, Francije in Italije pa pri znesku 10 k lahko zaslužijo dva ali tri vijolične.Jaz sem recimo pri takem početju dobil celjski A2S, ki je kao resna firma, pa Autocommerce v Mariboru, Čepin v Celju, pa še kaj bi se našlo... Zjahani avti pripeljani iz Italije, Belgije itd... na šleperju, na hitro popravljani in dani na parking pred salonom, da bi izgledalo, da so to "ati" dali "v račun".
Minilo je par dni, jello je napisal enega dealerja, vsi ostali pa lepo tiho...Bi lahko imeli eno sticky temo o izkusnjah s postenimi uvozniki, pa kar z imeni, da se ve, kam se obrnit.