Nastavitev države- Sony

B81

22. jul 2007
36.789
10.392
113
Zdravo

Priklopil sem Sony KDL40BX450 (mislim da sem prav napisal) in Telemach ne najde programov.

(Pa pozabil sem, kam mora bit kartica obrnjena)
bonk.gif

So mi rekli, naj menjam državo na Nemčijo, pa ne vem, kje. Vidim samo jezik za nastavljat.

Hvala

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Sony ne komplicira, izberi slovenijo. Preden potrdiš "iskanje", izberi še v načinu iskanja, "polno". To je to.

Kartica s čipom gleda naprej, modul mora biti obrnjen stran od tv-ja.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
A ni bilo neke razlike na kabelski, da če si izbral Slovenijo, da potem nisi mogel menjat vrstnega reda kanalov na TV? Če pa npr. Nemčijo, pa si lahko kanale razporejal po mili volji?
Ali je to le pri LG-ju?

Kot sem napisal že žnjkrat; Sony ne komplicira.
cool-1.gif

B81

22. jul 2007
36.789
10.392
113
Spet
smile-1.gif

Nisem našel slovenskih navodil (kupljeno v BB), pa ne bom kompliciral zaradi tega.
Programe mi uspe nastavit po želji le v priljubljenih programih, kjer je potrebno najprej stisnit okrogli gumb v sredini, potem pa izbirati...

Rad bi nastavil tako, da bi šli programi lepo kulturno od ena naprej in bi se jih dalo prestavljati z za to namenjenima gumboma.
kaka ideja okoli tega?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Hm:
Home,digitalna nastavitev,razvrstitev programov.
Ne morš pa medseboj razvrscat digitalne in analogne programe. Lahko samo eno ali drugo. Ni to philips
wink-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ksz

Kaj pa pri T2 in tiste skatle za gledanje tvja k pravijo da se neda stelat vrstnega reda kanalov, je to mozno kje bypassat? Mamo pa motorola vip 1003 skatuljo

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
A to je novo, ker tega prej nisem zasledu n iti nam noben ni tega omenil, pa to deluje za naso omenjeno skatlo, ker jest nimam zivcev za te skatulje in gledam tv prek PCja a vseeno imamo se TV za ostale ki gledajo tv.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tudi agenta ne rabiš. Kreiraš si profil in znotraj tega profila razšibavaš programe, kakor ti paše. Seveda pa gre to na računalniku hitreje.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Tudi agenta ne rabiš. Kreiraš si profil in znotraj tega profila razšibavaš programe, kakor ti paše. Seveda pa gre to na računalniku hitreje.

Ja mislim da ni temu tako, glih v tem je fora, razsibavas lahko kanale levo desno, samo svojih vrstnih redov pa nemores delat in da kanalov ki jih noces gledati, nemores zbrisati

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Saj imam T-2 in enak setup box kot ti in seveda imam svoj vrstni red programov. Tiste, ki jih nočem gledati, dam pač na konec. Ne vem pa, kaj naj bi pomenilo, da jih razšibavaš levo, desno. Jaz si lahko samo navzgor ali navzdol po vrstnem redu.
smile-1.gif

gali

Pripravnik
17. sep 2007
128
10
18
S T-2 agentom lahko na PC hitro urediš vrstni red programov in urediš preskakovanje neželjenih programov, ki jih ni potrebno za to dajati na konec spiska.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
No problem tici v preskakovanju , kajti prejsni boxi so omogocali samo da si jih kanale premikal med sabo po vrstnem redu,nisi pa jih mogu skenslat, kar je pripeljalo do tega da si naredu dve skupini kanalov, prvih 20 in recimo zadnjih 20, in saltal med prvimi 20imi ciframi in zadnjimi 20ciframi, to je bilo to, vmes si mel pa balast.