Nasilje na mitingu v podporo Ivanu Janši

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Zakaj ne: vprašanje je bilo zgolj, zakaj nihče ne protestira proti Zokiju (tako kot so zgornji protestniki proti Janši), čeprav ga poročilo KPP bremeni za večjo vsoto denarja?

Jaz prvo urejam zadeve v domačem kraju, to je bilo včeraj v Mariboru.

Glede Zokija sem pa mnenja, da noben ne protestira, ker je Zoki "priznal" lumparije.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
@pediater
Slovenija je preveč razdeljena: Janša lahko pred kamerami usmrti starko, pa bodo njegovi volivci videli konstrukt. Enako Jankoviæ. Sem pa 100 odstoten, da proti Jankoviæu ne bo nobenih protestov (razen formalnih protestov kakih dvajsetih ljudi, da bo vse skupaj izgledalo politično korektno). Zakaj le bi kdo protestiral proti njemu, če ima v Ljubljani izjemno priljubljenost? In prav ta podatek meni dokazuje, da je 'protestnikom' in 'civilni družbi' vseeno, če kdo krade.

Obeta se nam nova vlada, kjer bo imela veliko vlogo PS, saj bodo prodajali buče alla 'mi smo Jankoviča takoj konzervirali, kar dokazuje, da smo moralno neoporečni.' Še vedno torej nismo dobili niti enega dokaza, da ti protesti niso nič drugega kot prevzem oblasti iz druge strani.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Zakaj ne: vprašanje je bilo zgolj, zakaj nihče ne protestira proti Zokiju (tako kot so zgornji protestniki proti Janši), čeprav ga poročilo KPP bremeni za večjo vsoto denarja?

Jaz prvo urejam zadeve v domačem kraju, to je bilo včeraj v Mariboru.

Glede Zokija sem pa mnenja, da noben ne protestira, ker je Zoki "priznal" lumparije.

Priznal? Tole pa ne bo držalo - izjavil je, da bi v primeru odstopa iz mesta župana priznal svoje grehe, zato tega ne bo storil. Četudi bi priznal - mar potem ne bi sedel na Dobu, glede na to, da so mu 3 milijoni evrov padli z neba? Sem pozabil kakšna mentaliteta vlada v Sloveniji: Vaskersiæ ne plača 100 evrov, in jeza naroda se vsuje nanj, češ da je 'čefur', da 'naj mu kar zarubijo hišo' itd - brez empatije do njegovih otrok. Totalno zavožen narod brez vsake morale.

I

Izbrisan uporabnik #488

Verjetno nisi razumel poročila...
Poročilo je neobvezen dokument, razen če se ne pošlje organom pregona in ni se poslalo.

Terja le politično odgovornost, Zoki jo je delno sprejel iz vidika stranke pa še tu je ded lepo naglumil, Ivan pa se z vsemi topovi bori in blati po celi Evropi kako se mu godi krivica.

Še do danes nismo dobili pojasnil.

Lepo bi se obrnil na ljudstvo, pokazal in obrazložil dokumente ter transakcije in se opravičil, da je zamudil s prijavo in zamolčal npr. novo osebno vozilo.

Ker tega ni naredil pa imamo scene in mitinge, kot je včerajšnji v Mariboru, kjer sta dva janševika napadla občane.

Ivan ima le za druge visoke kriterije, ko pa mu pokažeš ogledalo pa gre "za državni interes", "treba je stopiti skupaj", "nisn krif" in podobne pravljice.

Odpri novo temo o Zokiju pa bomo sodelovali.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kot vidiš so v koaliciji (bivši) bili drugačnega mnenja.

Odstopiti mora s funkcije šefa Vlade.

Nisi nič spremljal?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Po tej logiki mora tudi Jankoviæ odstopiti kot župan Ljubljane (kar pa je neumno, glede na to, kako visoko podporo ima). Torej smo v čudni situaciji: zahteva se odstop enega politika (na podlagi 'neobveznega dokumenta', zaradi nemorale), drugega politika (na enaki poziciji, vendar na lokalni ravni) pa se ščiti, češ 'saj se je zamrznil'.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.715
1.500
113
Emona / Carnium
To se tebi samo zdi, da je neumno. Nikakor ni neumno. Je pa res, da nekateri analitiki pravijo, da je nepotrebno, zaradi reform itd. Menim, da je problem le v izgubljenem času, ki pa bi ga lahko nova (manj na silo sestavljena) vlada, ki bi imela skupni cilj: reforme po meri državljanov in ne denarja, nadoknadila.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.479
3.884
113
Ljubljana
hmpg.net
Oba morata odstopiti.

Vendar. Glede na poročilo, kjer je nakaz sum koruptivnih dejanj, ki bi jih bilo potrebno sodno preganjati in s tem sprožiti policijsko preiskavo, kdo dejansko mora iti, da bo ta preiskava lahko bila nevtralna. Kdo je tisti, ki določa šefa policije? Župan glavnega mesta ali predsednik vlade?

Oba morata odstopiti, ker upam, da imamo neke demokratične standarde, da nismo v Azarbejdžanu ipd. IJ pa mora odstopiti tudi zato, da bo omogočil, da se bo preiskava sploh začela.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
@ferdo
Ali pa če kar preskočimo preiskovalni postopek in sodišče, saj je tako in tako jasno, da niti Jankoviæ niti Janša ne bosta videla notranjosti Doba.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
@turbobitch
Se strinjam - v vsaki normalni državi bi moral Janša odstopiti v isti sekundi, ko je bilo objavljeno poročilo - nima veze, ali gre za konstrukt ali ne.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
To se tebi samo zdi, da je neumno. Nikakor ni neumno. Je pa res, da nekateri analitiki pravijo, da je nepotrebno, zaradi reform itd. Menim, da je problem le v izgubljenem času, ki pa bi ga lahko nova (manj na silo sestavljena) vlada, ki bi imela skupni cilj: reforme po meri državljanov in ne denarja, nadoknadila.

Kaj pa potem, ko bo nova vlada spet imela namen krčit JS? Potem bomo spet šli na volitve?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Samo še eno vprašanje: protestniki baje želijo nov veter med strankami itd: če na volitvah zmagata PS in SD, ali je potem to za protestnike dovolj?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
No, Sadar Vuga je propadel.

Citat:

Osnovni podatki
Dolgi naziv PRS: SADAR + VUGA, arhitekturno projektiranje in urbanistično načrtovanje, d.o.o.
Davčna: 47717866
Matična: 5972043000
Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Davčni zavezanec: DA
Zadnja sprememba: Ažuriranje podatkov PRS (Velikost RS, Ve
Število zaposlenih: 10 do 19 zaposlenih
Dejavnost TSmedia: Arhitekturno in gradbeno načrtovanje
SKD: M71.129 - Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje
Datum vpisa: 9.10.1996
Zastopniki:
TRR:IBAN SI56 0201 0025 5111 615 (NLB d.d.) odprt
IBAN SI56 2900 0005 5062 780 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.) odprt
Vir: AJPES, Banka Slovenije (TRR), TSmedia (Status)

več
Osnovni finančni podatki
Sredstva:
Kapital:
Čisti prihodki od prodaje: 1.760.498 EUR
Čisti dobiček ali izguba obračunskega obdobja: 20.469 EUR
Kratkoročne poslovne terjatve:
Kratkoročne obveznosti:
Dolgoročne obveznosti:
Dodana vrednost:
EBITDA:
Število zaposlenih:

Vir: AJPES - podatkovna baza letnih poročil 2011

No, tako bi tudi jaz rad propadel. Samo, da nekaj pljuvaš, ne da bi preveril
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Gregec jih je vftrgal
smile-1.gif

Dobro smo se na alterju odločili na volitvah. (no, vsi ne)

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vsega je kriv Virant !!!
Oz. majhne stranke, ki imajo to možnost.

Malo pa je pozabil na tole:

Podobne teme