Nasilje na mitingu v podporo Ivanu Janši

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, ampak želimo si župana in občinski svet, ki bo delal za BLAGINJO občanov.
V kolikor bi se mesto uspešno vodilo, asfaltirale ceste oz. vzpostavili pogoji za promet, znižale položnice ali vsaj ne abnormalno zviševale na račun propadlih projektov in korupcije itd., potem bi tudi franca lahko ostal in postal bi svetnik v pravem pomenu besede.

Sistem je spremenjen tako, da bodoči župan spet tvega ulico, ki pa mu bo že od začetka gledala pod prste.

Ideala demokracije ni, so le različni tipi.
Z drugimi besedami - spremenili niste nič (razen seveda Kanglerja). Ne razumi me narobe - sem 100 odstotno za idejo, ki jo podpiraš. Ni pa mi všeč vaš način: veliko več bi naredili z zbirnajem podpisov, sklicom referenduma itd.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Torej je ideal demokracije Grčija (25 odstotna brezposelnost) in ne ZDA (7 odstotna brezposelnost)? No, potem pa raje živim v (po tvoje) diktaturi kapitala.

Vem da ne paše sem, a da se malo razširi razmišlanje priporočam ogled Globusa o socializmu / kapitalizmu in varčevanju: http://tvslo.si/predvajaj/v-zivo-tv-slovenija-2/tv.slo2/#ava2.156611538;; Zanimiv pogled / model socilane države, ki bi po mojem mnenju bil bolj primeren za našo državo. Potrebno je samo spremenit mentaliteto ljudi in delitev naroda, kar pa brez čistke ne bo šlo. Krugman razmišlja pravilno, težava je ker je denar sveta vladar in ne ljudje in njihov dobrobit. Potem pa se najdejo še fundamentalisti, ki podpihujejo sovraštvo; pri nas desnica in levica.
Jesus Christ - o kakšni čistki pa govoriš?

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Mentalne. Vse vernike levice in desnice na psihiatrijo in na odvajanje, da začnejo s svojo glavo razmišljat in ne slepo sledit.
Edit: Čeprav ne vem, sedaj ko si omenil, če se na miren način res lahko naredi preskok glede na to, da je sovraštvo v ljudeh iz obeh polov tako zakoreninjeno. Če bi se to sovraštvo umirilo bi bilo to za Slovenijo najbolje. Naj bo končno vodilo kaj je prav in kaj narobe.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Snecer, si videl da so tvoji začeli provocirati? Če bi bili tiho, sigurno jim ne bi nihče nič žalega naredil.
Da daješ priimke in naslove , da prilimaš slike Gotof je, prav tako da tu nekateri grozijo s poboji, hodijo groziti k svetnikom..., to je šele žalostno, ampak to je tukaj očitno dovoljeno in se celo podpira, je človek lahko le brez besed.

Citat:
2. SDS – SLOVENSKA DEMOKRATSKA STRANKA
Predlagatelj: Slovenska demokratska stranka – Občinski odbor SDS Cerkno
1. Viktor Kranjc, roj. 19.7.1953, Gorje 8, strojni tehnik, proizvodno delo.

Podatki so javno dostopni...
http://www.cerkno.si/ads-gids/mma_bin_public.php?id=28

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Snecer, si videl da so tvoji začeli provocirati? Če bi bili tiho, sigurno jim ne bi nihče nič žalega naredil.
Da daješ priimke in naslove , da prilimaš slike Gotof je, prav tako da tu nekateri grozijo s poboji, hodijo groziti k svetnikom..., to je šele žalostno, ampak to je tukaj očitno dovoljeno in se celo podpira, je človek lahko le brez besed.

Citat:
2. SDS – SLOVENSKA DEMOKRATSKA STRANKA
Predlagatelj: Slovenska demokratska stranka – Občinski odbor SDS Cerkno
1. Viktor Kranjc, roj. 19.7.1953, Gorje 8, strojni tehnik, proizvodno delo.

Podatki so javno dostopni...
http://www.cerkno.si/ads-gids/mma_bin_public.php?id=28

Ime in priimek sta tocna, vendar ne gre za doticno osebo iz navedka. Ta je iz stajerskega konca, je starejsi in ni strojni tehnik.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi ti se boš tako nizko spustil in grozil z linčem?

Cloveka poznam od svojega rojstva
cheer.gif

Podobne teme