Naši "čefurji" vs. pravi

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
sam kura.c nima šumnikov
confused-1.gif

pa moja prav kur.čina

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj pa x, y, w, ü, ß

In kje ti vidiš te črke v slovenski abecedi?

A B C Č D E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Z Ž
a b c č d e f g h i j k l m n o p r s š t u v z ž

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:Oblekica je za [censored]čine......kavbojke in jakna so zadost......evo še mal brezplačnih nasvetov za tebe
tongue-1.gif

P.S.: se strinjaš da trenirka lih ne spada poleg šverc komerc merđota......morš bit nekak v stilu z avtom ...čene znamki hebeš ugled
wink-1.gif

Ce ti bo zaradi kavbojk in jakne par cm daljsi super
cheer.gif
Sicer bo pa ves planet ogrozen zaradi trenerke nekega XYZ v 3PM.
Btw, merdzo v tej populaciji nikoli ni bil in. Poleg tega da je to "kopiranje" pleha bolano in znacilno za te kraje. V tujini imajo ni
prav nic nenavadnega da avto i voznika "nista v stilu".

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj pa x, y, w, ü, ß

In kje ti vidiš te črke v slovenski abecedi?

A B C Č D E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Z Ž
a b c č d e f g h i j k l m n o p r s š t u v z ž

kaj bomo z walterjem wolfom naredili..pa z www, d ane omenjam nekih kaškajev, audijev Q itd...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
sam na koncu še vedno dobiš slovenski čevapčič iz svinjine, jaz sem bolj za æevape

ne, to moja prav, da bi mela kurčino, jaz pa ne vem kaj je to

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
daj raje zdej povej, kako ti je v resnici ime..Maci neče povedat, da je ne boš spet obtoževal
cool-1.gif

gatoviæu, mene skrbi tvoje stanje.

maci je rekla, da ona ima nekaj, ka rjaz nimam in zato je prišla do mojega imena. ona je nekaj kar ima, pa jaz nimama, dala rudiju in ta ji je povedal moje ime. torej je rudi imel tudi nekaj česar se ona ni ravno branila.
teb noče povedat mojega imena. ali torej ti nimaš tisto nekaj, kar ona nima, a bi imela? a je možno, da rudi to ima in zna unovčit, ti pa samo lapaš?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
daj raje zdej povej, kako ti je v resnici ime..Maci neče povedat, da je ne boš spet obtoževal
cool-1.gif

gatoviæu, mene skrbi tvoje stanje.

maci je rekla, da ona ima nekaj, ka rjaz nimam in zato je prišla do mojega imena. ona je nekaj kar ima, pa jaz nimama, dala rudiju in ta ji je povedal moje ime. torej je rudi imel tudi nekaj česar se ona ni ravno branila.
teb noče povedat mojega imena. ali torej ti nimaš tisto nekaj, kar ona nima, a bi imela? a je možno, da rudi to ima in zna unovčit, ti pa samo lapaš?

Me prav zanima če se boš tudi opravičil "Rudiju", tako vneto, kakor govoriš čez njega, ko boš prišel do dna.
Eno ime te vrže iz tira , mislim ti si pa res svetoven butelj!!!

Gatto
srce-1.gif