Naši "čefurji" vs. pravi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:.....un majmun pa v trenirki pa supergah zravn :rofl; Jaz se ugreznem v granitne kocke da kako zrihtano kolegico srečam v centru jaz pa v trenirki ko da za burek nimam
bonk.gif

Ti potrebujes oblekico da se pocutis dovolj dobrega za zensko (khmm) in potem je on majmun?
hysterical-1.gif

Oblekica je za [censored]čine......kavbojke in jakna so zadost......evo še mal brezplačnih nasvetov za tebe
tongue-1.gif

P.S.: se strinjaš da trenirka lih ne spada poleg šverc komerc merđota......morš bit nekak v stilu z avtom ...čene znamki hebeš ugled
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
maš srbe in maš nas, bosance.

srbi nam niso do kolen. folk je umirjen, večinoma ne žešæi. mi, mi bosanci smo prava klasa. sploh taobrezani.

kar gledaš po ljubljani je našega skalpela delo. ne srbskega 4S

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.675
233
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik mayk pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
če se že toliko govori o teh čefurjih in so stalno na tapeti, bom pa še jaz par stvari povedal oz. se pozanimal.

torej, ta vikend sem sicer delavno, a vseeno, preživel v Beogradu. in me je presenetila ena stvar, namreč ... dol ljudje niso oblečeni, kot pri nas. ovešeni, okičeni, pink puloverčki, srebrne svetleče copatke, po možnosti Nike. edina stvar ki se ujema, so pedertošli, ampak okej, to postaja zelo širok trend in verjamem, da so dejansko praktične.

torej, od kje potem našim čefurjem/brazilcem/južnim bratom ta ideja, da morajo biti tako kičasto napravljeni?

p.s.: Beograjčanke pa ...
srce-1.gif

Drekaci kot si ti mi greste res na k.urac. Zate so itak vsi cefurji, se prav juzno od Kolpe pa ne vem kaksne vzdevke se uporabljas.

Vrjetno si bil pa v prvi vrsti pa ves ponosen navijal za slovensko reprezentanco kjer razturajo razni Novakovic, Dedic, Handanovic, Dragic, Becirovic, ...pa se bi lahko nasteval v nedogled.

Tudi sam sem porekla "od dol", rojen in vzgojen v Sloveniji. Me tega ni sram in sem ponosen na svoje korenine! Mi grejo na zivce cefurcki ki se tko obnasajo in se oblacijo, se bolj mi grejo pa na zivce taki osebki kot si ti in vse dajejo v isti kos!

Lp

to sem se res mogoče čudno izrazil, seveda vsi, ki so južno od Kolpe niso čefurji. sam za čefurje dejansko ocenjujem tiste, ki so južno od Kolpe in so na tem svetu samo za zgago, tako, da (čeprav je vedno več tudi raznih Janezov, ki se gredo čefurje) ... pozno in na hitro sem sestavil vprašanje, ker me je pač prešinilo.

tudi sam sem malce mešanega porekla, pa me to ni nikoli motilo, mi je pa bilo zanimivo, od kje potem poberejo ta trend oblačenja, ja.

glede preostalih delov bivše Juge - veliko hodim po teh delih sveta, pa moram reči, da še nikjer nisem opazil tako izrazitega "modnega neskladja", kot bi temu rekel.
grin1.gif
dobro, v Zagrebu se opazi približek, a vseeno je to svetlobna leta stran od tega, kar se lahko opazi pri nas.

da o obnašanju ne govorim ...

mayk, tebi pa še enkrat - sorry, malce sem se nerodno izrazil ...

@eazy: en del moje poklicne deformacije je tudi ta, da hitreje kaj opazim in pač je to ena od stvari ... če to pomeni da sem homoseksualec, no, potem nas je v našem fohu precej ...
wink-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
V mojih časih so res najhujši Bosanci nosili trenerke v javnosti
grin1.gif
A ti mene žališ?
tongue-1.gif

K zdej pomislim na to me je kar malo sram
redface-1.gif

p.s. Glede tiste PVT zadeve pa se mi trenutno ne gre nikamor, mogoče spomladi
wink-1.gif

Hahahhaah, sem vedu, da se boš ti oglasu.
hysterical-1.gif

Sam si bil res specialc, ti si pomoje začel to modo.

PS
Sej sem vedu, da me boš zajebal, ništa novo.
tongue-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
to sem se res mogoče čudno izrazil, seveda vsi, ki so južno od Kolpe niso čefurji. sam za čefurje dejansko ocenjujem tiste, ki so južno od Kolpe in so na tem svetu samo za zgago

Odloč se že...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
tudi sam sem malce mešanega porekla,

Deda Šved, babi Brazilka, ali obratno?

Taki so najhujši....tud Hitler je bil mal žida
evil.gif
Pa Tito mal hrvata

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Kolikor sem slišal za trgovsko v Ljubljani da je tam tako 90% čefurjev tistih par procentov pa se mora po njihovo obnašati, se pravi starejše ne vikati jim j.mater, krasti......

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
včer sem bil na fužinama

trije žešæi. en v jakni z lisico okol kapuce. v puhovki na 20 stopinj. vsi trije so pljuval, da se je podtalnica že dvignila. stal so k majmuni. poteze, govorica telesa k jamski človek.

spet. jaz bi to brez vprašanja poslal čez mejo. niti kdo je, cigav je, kaj dela..sam vlak.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:

spet. jaz bi to brez vprašanja poslal čez mejo. niti kdo je, cigav je, kaj dela..sam vlak.

Čestitam, postajaš slovenski nacionalist!
aplauz.gif

Poznam dva, eden ima srbski priimek, eden bosanskega, æ spremenjen v č že pred tremi generacijami.
aplauz.gif

Vidiš, to pa je prava asimilacija!
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
priimka ne bom spremeni..ne bom laki frend pa da me guzis cel mesec.

drgač pa..to ni asimilacija..to je..strpnost in kvaliteta zivljenja

Nazadnje urejeno: