Naravno čiščenje jeter

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Je kdo že to počel?

http://vizita.si/clanek/bilke/naravno-ciscenje-jeter.html

Kolikor gledam, so vsepovsod praktično isti napotki.

Bega me edino količina grenke soli: 50g...prvič zadostuje 30 g; mero prilagodite telesni teži in vitalnosti telesa. 60g, kolikor je v škatlici, bo preveč za 90kg, da se mi ne valja po predalih?
grims-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.041
5.649
113
Pomaga tudi zmanjsan vnos alkohola alone
evil.gif

90kg.....bitch please
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.041
5.649
113
Ksz...

Aia pa manj alterja (vec gibanja)
wink-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.949
7.277
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Je kdo že to počel?

http://vizita.si/clanek/bilke/naravno-ciscenje-jeter.html

Kolikor gledam, so vsepovsod praktično isti napotki.

Bega me edino količina grenke soli: 50g...prvič zadostuje 30 g; mero prilagodite telesni teži in vitalnosti telesa. 60g, kolikor je v škatlici, bo preveč za 90kg, da se mi ne valja po predalih?
grims-1.gif

Sem pred leti probal. Ščiješ skozi rit...
Ne vem ali sem kaj očistil ali ne, sem se pa izpraznil do konca.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Jetra se sama čistijo, če jim lastnik to dovoli.

Torej najbolj človeku primerno prehrano in se bodo sama ščistla.

Vse te t.i. "očiščevalne diete" so FUD in lahko celo škodijo telesu.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jetra se drugače (kot edini organ v telesu) sama regenerirajo, samo strupov ne smeš dovajati. Nehaš piti za nekaj tednov in bodo kot nova.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Pri jetrih je v večini primerov problematičen alkohol. In ravno taki bi si radi očistili jetra, ne bi pa zmanjšali vnosa alkohola
bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Pri takih mogoče celo pomaga, če za tisti teden, dva, opustijo alkohol in se gredo "čiščenja". Potem pa spet nalivanje.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Vem vse to. Z nekaterimi sem se pogovarjal in pravijo, da so se potem počutili bolje.

Zanima me tretje mnenje.
pozdrav.gif

Aja, odkod mnenje, da to počnejo alkoholiki?

dentex

Guru
20. sep 2007
2.756
648
113
Požri tri litre vročega donata, efekt zagotovljen, problem grenke soli so kolike, če misliš to početi bodi pripravljen, in v prebivališču sam. Najbolj, da to u zidanci nardiš, boš še trse pognoju

Kamele0N

23. jul 2008
42.041
5.649
113
Sploh ne alkoholiki
ne-ne-1.gif

Sem imel enako tezavo z povecanimi jetrnimi encimi...stestiral me clo za HIV & hepatitise itd...vse ok

Zdravnica tezila da pijem...sem jo mislu vn nest...

Nikol v zivljenju nisem napihal...ampak a ves pircek na dan...cez weekend tud kak vec...

Odkar sem se odvadil pit pivo za zejo (dalec od tega da bi se ga opijal)...mam jetra BP

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Aja, odkod mnenje, da to počnejo alkoholiki?
Oni se kaj dosti ne sekirajo za svoja jetra.
Sicer pa ni stvar tretjega mnenja, dejstva o samoobnovitvi jeter so najbrž vedeli že stari Grki - bajka o Prometeju in o orlu, ki je kljuval njegova jetra, pa so mu potem vsako noč na novo zrasla - neko podlago so imeli za to bajko.
Jetra so pač ultimative organ, čistilna naprava, ki se sama obnavlja.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Požri tri litre vročega donata, efekt zagotovljen, problem grenke soli so kolike, če misliš to početi bodi pripravljen, in v prebivališču sam. Najbolj, da to u zidanci nardiš, boš še trse pognoju

Tudi Donat vsebuje grenko sol. Od kod misliš, da ima v sebi toliko magnezija?
wink-1.gif

Je pa res, da se z Donatom ne moreš niti približno toliko nadozirat, kot z zgoraj omenjenim postopkom "čiščenja".

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sploh ne alkoholiki
ne-ne-1.gif

Sem imel enako tezavo z povecanimi jetrnimi encimi...stestiral me clo za HIV & hepatitise itd...vse ok

Zdravnica tezila da pijem...sem jo mislu vn nest...

Nikol v zivljenju nisem napihal...ampak a ves pircek na dan...cez weekend tud kak vec...

Odkar sem se odvadil pit pivo za zejo (dalec od tega da bi se ga opijal)...mam jetra BP
Taki prikriti pijančki kot ti so najhujši! Si ne priznajo, da so alkoholiki. Najprej praviš, da je zdravnica govorila, da piješ in da imaš jetra zhebana zaradi tega, že v naslednjem trenutku pa praviš, da ko si nehal piti so bila jetra BP!?
smirk-1.gif

Priporočam ti tole!