Napredne domače polnilnice - izkušnje

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.839
7.385
113
pri taščici
Evo vam originale
Glede na to kaksni so pri nas davki , prispevki in place za zaposlene, kaksne trgovine imamo in kaksno premozenje imajo trgovci veliko drugace ne more biti.
Metron in podobna podjetja pa ce delajo z eu robo pač ne morejo doseči kitajske cene pa ce....
Nekateri privatniki vidim da ze kupujejo direkt od Kitajcev nic vec preko nasih trgovcev. Vsaj tisto kar lahko planirajo naprej ozirima imajo lahko zalogo.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
689
39
28
Bolj vidim problem v tem:
Metron in podobna podjetja pa ce delajo z eu robo pač ne morejo doseči kitajske cene pa ce....
ker največkrat se izkaže da ta podjetja, ne leti tole na Metron uporabljajo iste "kitajske" elemente, komponente.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.958
11.775
113
Evo vam originale
Glede na to kaksni so pri nas davki , prispevki in place za zaposlene, kaksne trgovine imamo in kaksno premozenje imajo trgovci veliko drugace ne more biti.
Nekateri privatniki vidim da ze kupujejo direkt od Kitajcev nic vec preko nasih trgovcev. Vsaj tisto kar lahko planirajo naprej ozirima imajo lahko zalogo.
vau tole pa je novo. NOT. :evil:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.063
1.091
113
Cakam se, da bo stevica guru povedal kaksno je zares stanje, ker mi tu itak pojma nimamo. A vse to smo nekateri napovedal 2 leti nazaj pa so se 'znalci' norce delal. Hoces noces kitajc nas bo pojedu. Ker smo usmrajeni razvajeni sakerji. Cela EU, mi (kokos) smo itak drekec pekec...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.822
7.283
113
Res je. Sem sla pogledat. Ne vem, zakaj sem mislila, da je ameriski. Pa požegnan od Appla... Hmm...