Napetost v Ukrajini - Krimu

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.191
7.034
113
Danes je tviter poln novic kako ukrajina puca skrajneže...me zanima če je res kaj na tem. Upam da pride kmalu kaka obširna novica.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Btw, a si ti plačan, da se tok ažurno "zalagaš" proti Rusom?
smirk-1.gif

Saj ne, da me zanima, samo retorično vprašanje.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.191
7.034
113
Kontra linkom andy-a, ki tako lepo lima RT.com rusko propagando. Sem pred časom nehal limat linke in tvite, pa sem opazil, kaj so drugi limali in moram prinesti malo balansa v temo
wink-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.101
4.097
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kontra linkom andy-a, ki tako lepo lima RT.com rusko propagando. Sem pred časom nehal limat linke in tvite, pa sem opazil, kaj so drugi limali in moram prinesti malo balansa v temo
wink-1.gif

No, ker si zadnje čase zelo aktiven in da še jaz zbalansiram
wink-1.gif

Lavrov to RT: Americans are 'running the show' in Ukraine (FULL INTERVIEW)

Citat:
It is absolutely abnormal due to any norms in a European city that Maidan is still occupied, that the buildings in Kiev are still occupied and in some other cities, that those who put on fire the buildings belonging to Communist party headquarters in Kiev, the buildings belonging to the Trade Union headquarters are not even under investigation. I don’t even want to mention the sniper cases because everyone forgot about those snipers. And we only hear that “Let’s concentrate on eliminating terrorist threats in the East and in the South”.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.101
4.097
113
Upori v Ukrajinski vojski, kjer so rezervistom podaljšali rok iz zekonskih 10 dni na 40 dni in so posledično izgubili službe:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.101
4.097
113
Citat:
A spy from pro-american nationalistic paramilitary formation Dnepr-2 (created by Avakov who does not trust police anymore) was captured in Donetsk Peoples Republic. He admitted that his task was to gather information about checkpoints and main buildings. He also said that he was jobless and participated in Maidan riots for money but later was stopped being paid and now works for food.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In zakaj si proti Ukrajincem? So isto Slovani, samo od Rusov so jih že nekajkrat dobili, zato pa tak odpor proti fašistom iz Rusije.
Kdo pa pravi, da sem proti komu?
confused-1.gif

Ok, sem proti amerikancem in njihovi gnili imperialni politiki in pa proti EU zajedalcem, ki lezejo amerikancem v rit in klečeplazijo, mi, navadni evropejci, jim pa filamo njihove vreče brez dna. Proti tem sem zato, ker sem tukaj in se oni sklicujejo na to, da pizdarije počno tudi v mojem imenu in za mojo korist, kar nikakor ne ustreza resnici, in ne zato, ker bi bil ne vem kako za Ruse.
Sem pa vsekakor bolj za ruse, kot za amerikance, to me pa drži še iz hladne vojne sem.
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.332
5.647
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
A spy from pro-american nationalistic paramilitary formation Dnepr-2 (created by Avakov who does not trust police anymore) was captured in Donetsk Peoples Republic. He admitted that his task was to gather information about checkpoints and main buildings. He also said that he was jobless and participated in Maidan riots for money but later was stopped being paid and now works for food.

A ni un ridzo na desni un iz ukrajinske padalske k se je hvalu 2rtedna nazaj da so se predal
sprasujem se.gif

Je tv zvezda?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sicer dogodek je obsojanja vreden in nepotreben...

Ampak je pa zanimiva vojaska usposobljenost miroljubnih spontanih ruskih prebivalcev!

Neprofesionalna domobranska vojska ki deluje popolnoma profesionalno
sprasujem se.gif

Poleg same vojaške izurjenosti je važna tudi motiviranost oziroma morala...je pa res, da bi bile gatove ustrezno usmerjene enote skorajda nepremagljive, podobno kot špartanci, znani po od države spodbujanih gejevskih odnosih med svojimi vojaki...premagali so jih šele tebanci, ki so ubrali podobno strategijo...jedro njihove vojske, ki se je borila v novi, stopničasti falangi, je sestavljala nekakšna specialna enota, sestavljena iz 150 gejevskih parov Klik

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.191
7.034
113
Počelo?

57 The self-proclaimed mayor of Slovyansk threatened to shoot civilians

The self-proclaimed mayor of Slovyansk Vyacheslav Ponomariov threatened to shoot peaceful civilians.

The press service of the MIA reported that during the anti-terrorist operation in Slovyansk of Donetsk region, flyers were handed out, which the population was asked to keep calm, not to leave their homes and not let children out in the streets without supervision.

The self-proclaimed mayor of the city Ponomariov announced the “shooting on sight of everyone whose possession of this flyer is discovered,” say the law enforcement workers. They are asking Slovyansk citizens not to be provoked and not to carry out criminal orders of the representatives of the illegitimate government. - TSN

https://www.facebook.com/emaidanua/photos_stream

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Končno so žačel pucat gamad
cheer.gif
Zelo si duhovit.
crazy1.gif

Če se ne motim, kak mesec dva nazaj nisi imel enakih vatlov za policijski ukrep nad protestniki v Kijevu.

Tudi ne vidim, kaj je zabavnega v tem, da folk umira?

Kamele0N

23. jul 2008
42.332
5.647
113
Zabavno ni nič....

Samo vesel sem da so se končno postavl za sebe!

Kamele0N

23. jul 2008
42.332
5.647
113
Rusov ne maram že tko.....ko bereš zgodovino....niso mel odnosa da človeškega življenja.....20miljonov mrtvih jim je statistika pač...tud od ww2 naprej če gledaš so bli brezobzirni do njihovih satelitskih držav!

No nazadnje sem jih imel čast spoznat na rehabilitaciji dol v Strunjanu.....prideš v menzo...se postavš v vrsto..čakaš lepo..pride rus.....odrine starčka in si postreže pred 10m vrsto ki ga gleda!

zdej....al je to vzgoja...al taki pač so
confused-1.gif
Brezobrazni do amena

jest5

Guru
18. avg 2007
26.069
-8.773
113
Citat:
No nazadnje sem jih imel čast spoznat na rehabilitaciji dol v Strunjanu.....prideš v menzo...se postavš v vrsto..čakaš lepo..pride rus.....odrine starčka in si postreže pred 10m vrsto ki ga gleda!

zdej....al je to vzgoja...al taki pač so
confused-1.gif
Brezobrazni do amena
Dej no dej. Koliko je takih recimo Slovencev.
smirk-1.gif

Na Bledu so recimo Rusi ene od najboljših strank.