Napetost v Ukrajini - Krimu

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Hmm, že na začetku, 40sta sekunda, začne zavajti. Bom preskočil.

ah ja....vem boli...skoči še na 7 minuto....ko smo že govorili o tistih posnetkih punčk, ki govorijo lepe stvari o demokraciji itd, da nam solze začno polzieti po licih...

Haha, mene nič ne boli, amapk res ne vem, če bi še poslušal tipa, ki začne lagati že na začetku posnetka.
smile-1.gif
Kaj je na 7mi minuti?

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
nisi nisi....samo pač nisi iz istega časa kot mi....nekako ti ura zastaja...ti si še vedno leta 41....
evil.gif

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Hmm, že na začetku, 40sta sekunda, začne zavajti. Bom preskočil.

ah ja....vem boli...skoči še na 7 minuto....ko smo že govorili o tistih posnetkih punčk, ki govorijo lepe stvari o demokraciji itd, da nam solze začno polzieti po licih...

Haha, mene nič ne boli, amapk res ne vem, če bi še poslušal tipa, ki začne lagati že na začetku posnetka.
smile-1.gif
Kaj je na 7mi minuti?

v 40 sekundi je posnetek, ki smo ga vsi videli in govori, da ni janukovič uporabil snajperje...torej kaj se je zlagal?
Na 7 min je par faktov, kako se dela take posnetke, ki jih je Nigel tud nam prodajal...poglej...sej ne boli...

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
nisi nisi....samo pač nisi iz istega časa kot mi....nekako ti ura zastaja...ti si še vedno leta 41....
evil.gif
Mar se niste že leta 1941 borili proti imperializmu? Saj bo v kratkem maša v Stožicah...

dragi moj...to je večen boj....

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
evil.gif
Mar se niste že leta 1941 borili proti imperializmu? Saj bo v kratkem maša v Stožicah...

dragi moj...to je večen boj....
in potem ti meni očitaš, da mi ura zaostaja
stupid-1.gif

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
ah ja....Nigel logika...he he...

SZ pač ni bila večna...

Boj proti imperializmu pač je...in če ti še mal namignem...ni samo komunizem se boril proti imperializmu...ampak to ti veš a ne...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
V 40 sekundi govori o leakanem telefonskem pogovoru - pravi, da smo iz njega izvedeli, da za njim stoji nova koalicija. Kar je čista manipulacija, da ne rečem laž - iz pogovora smo izvedeli samo to, da obstaja domneva(!), da so isti snajperji (snajper?) streljali na civiliste in policiste, to je vse.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
V 40 sekundi govori o leakanem telefonskem pogovoru - pravi, da smo iz njega izvedeli, da za njim stoji nova koalicija. Kar je čista manipulacija, da ne rečem laž - iz pogovora smo izvedeli samo to, da obstaja domneva(!), da so isti snajperji (snajper?) streljali na civiliste in policiste, to je vse.

to seveda ni res...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Seveda je res. Res pa je tudi, da govorita da se sedaj domneva o tem, da bi lahko bil tudi kdo iz nove koalicije... Ampak govorita samo o domnevah - torej nič konkretnega. Nova koalicija je pa tudi sestavljena iz več strank, ki so med seboj vse prej kot usklajene in jih je jemati kot neko unijo nesmisel.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.350
5.652
113
Zanimivo...
http://www.rtvslo.si/svet/ukrajina-v-spopadu-na-letaliscu-kramatorsk-naj-bi-bili-4-mrtvi/334643
#
 15.04.2014 ob 08:17Prijavi neprimerno vsebino
V bistvu je situacija v Ukrajini vedno bila zelo odvisna od oligarhov (bogatašev).
Prejšnjega predsednika Janukoviča je ustoličil Ahmetov, največji oligarh v državi, iz regije Donetsk.

Zakaj se pojavljajo separatisti v regijah Lugansk in Donetsk? Ker se lahko, ker so finančno sponzorirani od Efremova (oligarh) v Lugansku ter Ahmetova v Donetsku - ker je policija tam njim v celoti podrejena, podkupljena. Zato tudi ni nikakršnih ovir za zavzetje uradnih zgradb.

Povsem drugačna zgodba je v Zaporožju, kjer oligarh ni zvezan z bivšo Partijo Regij. Tam separatistov čudežno ni - zakaj? Ker se ve, da če bi tam razgrajali bi jih uradni organi oz. privatni onemogočili z metkom v čelo.
Enako v Dnipropetrovsku - tam je guverner Igor Kolomojski (bivši strankarski kolega Timošenkove). Zaenkrat mirno.

Zato debate o tem, kako si vzhodna Ukrajina grozno želi v Rusijo, ne bi bilo, če ne bi bilo vse tole sponzorirano. Obstaja določen del, ki je za Rusijo (slaba tretjina), a večinsko želi narod ostati tam, kjer je. 
Da se država ohrani, bi bilo potrebno zapret tako Ahmetova kot Efremova. Samo kaj, ko je tudi treutna vlada z njimi zvezana
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Očitno ne bo druge, kot da pač ukrajina prepusti to ozemlje rusiji. Saj...je tam sploh kaj pametnega, zaradi česar bi se splačalo "borit" ?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
nikjer ni nič pametnega za kar bi se splačalo boriti
je pa to na nek način podobna jajca kot je bila v jugi
različni narodi, država pa v gospodarski temi. Rusija je za njih ( vsaj za del ruskega prebivalstva tam ) obljubljena dežela
Pučistična vlada pa nekaj pač mora ukreniti, čeprav je že v naprej bilo jasno, da nekega večjega efekta ne bo
edino ultranacionalisti lahko naredijo štalo ( tako kot je bilo v sfrj ), drugače pa bi se lahko lepo zmenili ( tako kot čehi in slovaki )

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.350
5.652
113
No to ni res...za tekovine revolucije pri nas se vedno splaca
smile-1.gif

Sramota za ukrajinsko vojsko
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.068
16.210
113
Saj bo USA poslala svoje vojake, da zaščitijo demokracijo in preprečijo Putinu Hitler style prevzem dela Ukrajine pa bo takoj drugače
tongue-1.gif