jaz se bolj bojim, da bo Eu vrag vzelCitat:
Uporabnik cvinga pravi:
Itak da se je situacija spremenila...jugoslaviš je razpadla, sovjetska zveza prav tako..še malo pa bo tud rusijo hudič vzel.
jaz se bolj bojim, da bo Eu vrag vzelCitat:
Uporabnik cvinga pravi:
Itak da se je situacija spremenila...jugoslaviš je razpadla, sovjetska zveza prav tako..še malo pa bo tud rusijo hudič vzel.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
EU mora samo rit lizat ameriki, pa bo, ker če propade amerika, propade svet, pol pa je vseeno s kom smo, če pa gre amerika gor, pa gremo mi. Če pa gre rusija/kitajska gor, pa gremo mi dol...
Po novih napovedih, ameriki ne kaže slabo, drugo leto bi naj imeli že samo 6% brezposelnosti torej gospodarstvo okreva.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To je edino česar se bojim iz strani rusije. Da bi država padla v tako dramo (ali pa mogoče je že?), da ne bi vidla več drugega izhoda, kot da sproži vojno, da se začne na novo cikelj?
USA, na srečo, neti vojne na xy območjih, rusija pa zgleda hoče po evropi...
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
saj to EU dela. zato pa smo mi še zmeraj v qrcu
zaradi mene lahko ZDA propade. EU in mi nimamo ravno neke hude gospodarske koristi od nje.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Največje izvoznice orožja 2008-2012:
•1. USA
•2. Russia
•3. Germany
•4. France
•5. China
•6. United Kingdom
•7. Spain
http://www.sipri.org/googlemaps/2013_of_at_top_20_exp_map.html
Meni se zdi, da prav vse velesile lepo živijo od vojne.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
According to the SIPRI Arms Transfers Database, the USA was the largest arms exporter for the period 2008-2012, accounting for 30% of world deliveries.
According to the SIPRI Arms Transfers Database, Russia was the 2nd largest arms exporter for the period 2008-2012, accounting for 26% of world deliveries.
According to the SIPRI Arms Transfers Database, Germany was the 3rd largest arms exporter for the period 2008-2012, accounting for 7% of world deliveries.
Mhm, Ruse moti delovanje ZDA...