Mi s'tako politiko bomo vedno izgubljali, ker so vzvodi za biznis pri nas pač taki, da vsak išče samo okoriščanje. Rusija vseno izstopa po korupciji in neenakosti.
Problem je tako velik, da te dejansko opozorijo na to. Vidi se korupcija na vsakem nivoju. Predvsem pa folk je tam nezadovoljen in kakršnakoli opcija, da bi ti bil tam nek podjetnik ali bilo kaj naletiš takoj na lokalno mafijo...
Poleg tega tam folk resnično živi zelo mizerno. Stem pa ne pravim, da ne vidiš folka tako bogatega, da te kap. Če bi reku čisto nič komunajzerska država, le totalitarna anarhija.
Njihov sistem je katastrofa od katastrofe. Folk u groundu nima ene dobre besede povedat. Prav depresiven se mi zdi. Zelo realno prikazuje nemški dokumetarec Putinove igre....
Kako se to dela, menim celo, da je tam omiljeno prikazano dejansko stanje. Tisti, ki pa si drzne kontrirat ga jebejo na lokalnem nivoju od prvega policaja naprej.
Bom povedal še nekaj, ta mafija se poserje na države in podjetja po neki pripadnosti, sistemu... prišlo je samo do točke davaj, davaj... In tukaj je Rusija izgubila point na celi črti. Vsi vlečejo po svoje in dejansko folk tam kasira od vsepovsod, danes ta, drugič drugi..
Nekako v tem stilu. In ja po videnem jim ne verjamem nič. Ni države, v kateri bi dobil tak občutek. Sploh me je tam ubijala depresija folka.
Tko, da ne vem če so tvoje primerjave na mestu.
Če lahko rečem, da če primerjam našo Slovenijo, lahko rečem, da smo Švica proti Rusom. Oni za tak sistem, k ga mamo mi lahko le sanjajo.
Pa je pri nas marsikaj narobe, vendar majstri k delajo kelel pr nas Rusi, se samo smejijo, čemu mi jamramo... Jes sem bil tam in ti to potrdim iz prve roke...