Napetost v Ukrajini - Krimu

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Svetovalce se enači s direktno vojaško pomočjo?

Je kakšen problem s tem? Saj si sam dajal linke, kjer je pisalo, da Kanada pošilja municijo Ukrajini.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Po tem ko je že nastalo sranje. Bi pa morala biti pomoč izdatnejša in mogoče niti ne bi prišlo do mh17 scenarija...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Takoj na zacetku ze, oz verjetno ze prej, takoj po krimu je rusija potrebovala koridor do tja

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
In kje točno Kanada, članica NATA, dobi sovjetske kalibre? In, glede na najbolj popularno orožje v bojih, solidno količino municije za Grad/Uragan/Smerch MLRSe?

Pismo, dajte uporabit možgane. Rusi lažejo kot hrt teče.

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Seznam ameriških laži o konfliktu v Ukrajini, prosim.

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Na prvi strani je samo par izjav v stilu "američani so p.izde," brez a od argumentov, če me misliš odpravit s "preberi 163 strani in mi povej, kaj sploh trdim" pa samo
flipping-the-bird.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Na prvi strani je samo par izjav v stilu "američani so p.izde," brez a od argumentov, če me misliš odpravit s "preberi 163 strani in mi povej, kaj sploh trdim" pa samo
flipping-the-bird.gif

Ja, v mislih sem imel klikni na prvo stran in beri dalje.

Če me pa misliš odpravit s "Seznam ameriških laži o konfliktu v Ukrajini, prosim." pa samo
flipping-the-bird.gif
, saj ne mislim izgubljati časa zaradi dveh/treh primerkov, ki so prepričani v ameriško resnicoljubnost ter pravičnost in šel sestavljati seznam s ponovnim branjem 160+ strani, ki sem jih bral že sproti od samega začetka, ti pa si se priključil v debato nekje proti koncu in sedaj brihtoliraš o PR lažeh Rusov in temu bi se lahko izognili, če bi z objektivnim pogledom bral topic že od samega začetka. Tako da ja, izvoli kliknit na prvo stran in beri do svojega prvega prispevka v tej temi, imaš vse USA (in RUS) laži lepo izpostavljene.

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Seznam ameriških laži o konfliktu v Ukrajini, prosim.

Kljub temu da je splošno znano da so Američani finančno podprli ne samo vojaške enote, temveč tudi teroristične skupine, ki so zanetile revolucijo (že drugo, po oranžni) je precej očitno da imajo Jenkiji določene interese v tej regiji.

Dejstvo, da ti vlagaš denar v vojno na ozemlju, ki se te ne tiče, in še zdaleč ni tvoja last, govori zase.. Argument zase..

In dejstvo, da si Jenkiji medijsko lastijo večino sveta, govori zase... Mediji pa vemo da so sredstvo manipulacije z množicami. Skrajni cas je, da se nekateri zbudite in spregledate, kajti verovanje v verodostojnost teh medijev je skrajno naivno in nerazumno.

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Me potem lahko iniciiraš v to splošno znanje?

Sem zelo radovedne sorte.

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Me potem lahko iniciiraš v to splošno znanje?

Sem zelo radovedne sorte.

Tle kej dost za razpredat ni. Sam vse kar preberes in vidis ni treba verjet. Še posebno pa ne mediju, ki pokriva domala celi globus, saj že s takim dejanjem pokaže svoje koristoljubne namene.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
In kje točno Kanada, članica NATA, dobi sovjetske kalibre? In, glede na najbolj popularno orožje v bojih, solidno količino municije za Grad/Uragan/Smerch MLRSe?

Pismo, dajte uporabit možgane. Rusi lažejo kot hrt teče.

Novico je tukaj dal darjan, link pa je kazal na kanadsko novčarsko spletno stran.

Razen, če misliš, da Rusi obvladujejo kanadske medije
wink-1.gif

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Latvijski zunanji minister se izjasni, da je istospolno usmerjen.

https://twitter.com/edgarsrinkevics/status/530450808132108288

Rogozin, namestnik Medvedova, se gre delat norca.

https://twitter.com/Rogozin/status/530637025591197697

Da, imamo civilizacijski prepad.

P.S.
Morda so ga poskušali izsiljevat?

P.P.S.

V odgovor je Rogozinu nekdo prilepil tole sliko:

f72f846dff76e37b531459fe820203b3114a567e.jpg

Kdo je naci?

Nisem prepričan, da je res on, sta si pa zelo podobna.
Po googlanju model izgleda precej feminilen. Kaj, če...

hopla.press

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.269
113
A ti začnem lepit primitivne izjave Američanov, vplivnih politikov, ki jih brezskrbno izjavljajo po celem svetu? (da bo primerljivo s tvojim tričetrt offtopicom in pljuvanjem po Rusih)

Kdo je naci? Marsikdo.

BTW - laži Američanov si si zdaj že prebral? Ali si pač še vedno v prepričanju kako so pa oni lepi, pridni in pošteni in nisi šel še enkrat brat te teme od začetka ali pa vsaj prebrati link, ki ti je bil podan v zvezi s tem? Glede na to, kako si bojda radoveden, bi to moral že zdavnaj vse preglodati (in spregledati).

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Se ti ne zdi problematično, da je namestnik predsednika vlade v državi, ki vodstvo sosede obtožuje nacističnih in fašističnih tendenc, imel govor pod to zastavo? Menda leta 2007.

BiDhTCYCIAAPyj9.jpg

Kdo je naci?

Vojna je grda, ampak, če je kdo naci so to Rusi.