Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne laži in ne nakladaj, za vaje sem mislil tiste na Ukrainski strani, da bi lahko šli mal po Donecku in Lugansku in popucali z Ruskimi fašisti!
Če se ne strinjaš z mano probaj pisat vsaj objektivno.
Mi prosim napišeš kje sem se zlagal?
Ne premišljuj o nekih vajah z kijevske strani. Tam je bila
prava vojna,niso bile orožne vaje, pa niso nič dosegli. In tudi NE BODO. Trenutno so zgubili skoraj 50% vojaške tehnike in tisoče vojakov. Letalstva so izgubili v procentih še veliko več.
Preden karkoli izjavljaš, daj poglej malo po netu, alter ni neko merilo in tvoje želje tudi ne. Pobrskaj malo, od Youtube, do raznih neodvisnih medijev, strokovnih forumih... Kijevske sile so utrpele strahotne izgube, več kot bi bilo normalno v vojni. Zato so tudi pristali na primirje.
Daj povej kako naj bi Kijevske sile lahko napadle z pol opreme ko še sedaj z vsem niso dosegli nič. Tisto ko se piše o nekih miljardah pomoči so oligarhi večinoma že pospravili v svoje žepe, nekaj kar je ostalo bdo zapravili za nakup opreme ki ne bo mgla spremeniti poteka vojne, kvečjemu škodilo jim bo, če bodo nadaljevali vojno. Zima se bliža in če začnejo pozimi ponovno resneje delovati, bo še slabše za njih.
Zaenkrat še čakam da mi napišeš kje sem se zlagal, za ta čas pa lahko pogledaš kako bi izgledale te ''vaje'' ki si jih ti predstavljaš.
https://www.youtube.com/watch?v=2_fRqKvNGQc