I
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ti plačanci na vzhodu nimajo kaj dosti s navadnimi ljudmi. Saj še pomniš kako je potekalo dogajanje, od zasedanja policijskih postaj, vojašnic, etc?
Drugače pa... http://www.24ur.com/novice/svet/rusi-ujeli-smo-vohuna-estonci-ugrabili-so-nasega-policista.html
Rusi fajn izzivajo...
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jaz ne vem kaj je z Afromanom, Mateyem, Andyem, Ynosom in ostalim prorusom? Bolj jim posreduješ dokaze, bolj so slepi in vseno govorijo tja v tri dni.
Začelo se je z zasedbo Krima po koncu OI by little green men (Rusi), ki so se dalje spravili na Ukrajino.Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jaz ne vem kaj je z Afromanom, Mateyem, Andyem, Ynosom in ostalim prorusom? Bolj jim posreduješ dokaze, bolj so slepi in vseno govorijo tja v tri dni.
Poglej z drugega strališča.
Ameriški plačanci posredujejo v Ukrajini. Razno NATO podporo dobivajo pro Kijevske strani. Napadajo in ubijajo civilne ljudi v vzhodni ukrajini. Ali je vzhodna ukrajina napadla zahodno?
Probam biti objektiven, ampak fašistične oblasti ne morem podpirat.
Daj povej mi kakšne dokaze rabim da USA / EU / NATO ne podpira kijevsko vojsko
Hmmm če pomislim za nazaj...Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Začelo se je z zasedbo Krima po koncu OI by little green men (Rusi), ki so se dalje spravili na Ukrajino.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Začelo se je z zasedbo Krima po koncu OI by little green men (Rusi), ki so se dalje spravili na Ukrajino.Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Poglej z drugega strališča.
Ameriški plačanci posredujejo v Ukrajini. Razno NATO podporo dobivajo pro Kijevske strani. Napadajo in ubijajo civilne ljudi v vzhodni ukrajini. Ali je vzhodna ukrajina napadla zahodno?
Probam biti objektiven, ampak fašistične oblasti ne morem podpirat.
Daj povej mi kakšne dokaze rabim da USA / EU / NATO ne podpira kijevsko vojsko
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sploh znas definirat fašizem?
In ja vzhod ua je v bistvu napadel ostalo ua...
In po 3h mescih vojne so vse strani usrane...vazno je samo se kdo je (kaj) zacel...ti karavla ni dala sirse slike....prekleti fasisti so vas dobr zindoktriniral zgleda