Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Ni ravno top naložba kajne.
In zakaj se vsi obešate na ta Galileo? Kot da je to edini sklad na svetu...smešno razmišljanje...
Citat:
Ni ravno top naložba kajne.
A misliš dadasCitat:
Uporabnik Matej pravi:
Kolk ma pa galileo od zacetka do danes??
Citat:
Ne ni, če pa si (tako kot tudi jaz) pred leti med drugim nekaj vložil v ta sklad in nato izgubil, te drugi "svetovni" skladi, ki delajo bajne dobičke ne zanimajo, kaj praviš. Kot vidiš, tudi ostali KD skladi niso bili ravno top.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
A zdaj razumeš?
Razumem
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Verjetno so nas res vse nafukal s to nerealno idejo, da se ti bo denar nekje kar 'plemenitil'.
Na koncu so oplemeniteni samo vsi prodajalci naložb, če samo pogledam kakšne stolpnice imajo vsi.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
6.165,95 % donos.
Kr mal neralno se sliši kajne?
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Spet kr neki na pamet ane?
http://vzajemci.com/vzajemni_sklad/177/KD_Galileo
Klikni na ikono "od ustanovitve".
6.165,95 % donos.
Kr mal neralno se sliši kajne?
Zdaj pa poglejmo ce si leta 1991 kupil aprtma na krku kje si.
Na krku.
Pa se prodat moras glih da ne pod ceno. Nobenga donosa. Skratka minus glede na kupno moč denarja.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Verjetno so nas res vse nafukal s to nerealno idejo, da se ti bo denar nekje kar 'plemenitil'.
Na koncu so oplemeniteni samo vsi prodajalci naložb, če samo pogledam kakšne stolpnice imajo vsi.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Povej povej kaksen posel ti prinese "nekajkratnik" (sklepam da najmanj 4 ali 5 kratnik) ker to bi mi vsi, le kdo pa nebi. Pa zakaj bi rabil nujno denar ce mi ena nalozba naredi nekajkratnik. Ij preden je bil nekaj je najprej moral biti pol/dvo/tro kratnik. Ponavadi so ti nekajkratniki povezani z nekajkratno mero rizika.
Buce prodajajo predvsem na monu...
Pol pa ni cudno da v financah skoz opozarjajo o nepoucenih vlagateljih k mislejo da ce znajo kumarce, da znajo tud denar. Financna nepismenost se temu rece. Sprjazn se!
Letos ko se res pregreva trg od zelenih stevilk, pa masovke pa rekordna vplacila v sklade, najvec delniske. Credni nagon. Tako kot takrat ko si se ti pridruzil ovckam. Pol pa hladen tus. Si se dal ostrizt, pa brez dlak si bil. Ajoj