Ha, dokler ni dal ven plana kako "zasadit" evropo, je blo ok.Leta 2017 swo zapisali:
"In 1989 the American-Hungarian financier George Soros paid for Viktor Orbán to study in Britain. Two decades later, he donated $1m to Orbán’s government to help the cleanup after the “red sludge” environmental disaster.
Over the years, the billionaire has spent hundreds of millions of dollars financing education and civil society projects in Hungary, the country of his birth, through his Open Society Foundations (OSF).
But now Soros has become the Hungarian prime minister’s No 1 political target."
'A useful punching bag': why Hungary's Viktor Orbán has turned on George Soros
There are fears that the far right could be emboldened by a campaign against the Hungarian-born American billionaire. Shaun Walker reports from Budapestwww.theguardian.com
Politico ne bo več prejemal davkoplačevalskega denarja. Doslej so prejeli 8 milijonov dolarjev.
Saj bi ti povedal, da je dal on zasebni denar, ne davkoplačevalskega. Ampak boli tebe đoka.kaj je to proti "naložbi" Musku v Twitter.
Ja zasebni, tako kot Robin Hood.Saj bi ti povedal, da je dal on zasebni denar, ne davkoplačevalskega. Ampak boli tebe đoka.
ne moreš iz svoje kože... saj preveri preden z omalovaževanjem izraziš prezir do "fašista" muska...Ja zasebni, tako kot Robin Hood.
Ja ampak potemtakem pa Musk (tehnično gledano) ni ravno kot Robin Hood, ki je denar dejansko (na)kradel a n. Yes, I am fun at partiesTehnično gledano ga ni nakradel ampak si ga je veliko "izposodil" za nedoločen čas.
Koliko davka plačuje pa pravzaprav plača Musk in njegove firme:Saj bi ti povedal, da je dal on zasebni denar, ne davkoplačevalskega. Ampak boli tebe đoka.