Naloge slovenskih medijev

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.493
3.804
113

mediji:

tudi mediji:
GeVwPcEX0AA3612.jpg

koliko

Guru
21. avg 2007
4.400
2.467
113
SV SLO
Tu se vidi kako so mediji usmerjeni v tri krasne PM..... Ko je treba zajebavati desne novinarje levaki z vso silo napadejo v smislu crknejo naj, Ko pa leve medije ne bere nihče več, ker se z alfe centauri vidi, da so levi "novinarski" zmazki plačana propaganda vlade, ki z realnostjo nimajo nič pa levi novinarji kar naenkrat ne morejo več preživeti. ALO, pa opravljajte svoj poklic, kot se spodobi, če tega nisi sposoben pa pejt drek prekladat v kako čistilno napravo!!!!

• Všeč mi je
Reactions: leibstandarte

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.464
4.238
113
Upam, da vse to crkne in se postavi,na novo.
Sedaj že odlazek hoče državne milijone,če jih bo dobil bo lagal dalje po navodilu oblasti.
Če ne pa bo napad na oblast.

• Všeč mi je
Reactions: koliko in BuDi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.937
6.840
113
pri taščici
Medtem ko je doma cel skandal ce zupnik mal novo šolo posprica, gremo pod nujno v pariz na odprtje obnovljene cerkve. Ah ja....

• Všeč mi je
Reactions: koliko in erikson

erikson

Guru
25. avg 2007
22.506
6.274
113
Tudi na tem forumu smo obdelali, kako STA ne spoštuje podpisanih pogodb. Sedaj je to ugotovilo tudi računsko sodišče.

Odziv Uroša Urbanije, ki so ga glede STA napadali tako v Sloveniji, kot delegacije iz EU.

Kot je zapisal Urbanija, računsko sodišče ugotavlja, da je ravnal v skladu s pogodbo med STA in Ukomom, iz katere izhaja, da lahko Ukom, če se STA ne odzove na zahteve po dokumentaciji, ustavi plačevanje po tej pogodbi ali celo od pogodbe odstopi s pisno izjavo brez odpovednega roka. Obenem pa računsko sodišče zapiše: "Kljub temu, da pogodba o javni službi STA v tretjem in četrtem členu predvideva ustavitev financiranja, pa taka določila po naši oceni niso skladna z namenom zakona o STA."

Iz te "zanimive ugotovitve" po besedah Urbanije izhaja, da "je jasno, da je tedanji direktor STA Bojan Veselinovič več let podpisoval nezakonite pogodbe". Spomnil je, da je ob prvi zaustavitvi financiranja podal tudi kazensko ovadbo tako zoper Veselinoviča kot tudi svojo predhodnico Kristino Plavšak Krajnc, ki pa ju je tožilstvo zavrglo, "kar je v očitnem nasprotju z današnjimi ugotovitvami računskega sodišča".