NALIMAJTE: Najbolj Sexy Slika Nasprotnega Spola

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Catherine_bell.jpg

Ni slaba za 40 letno teto.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.923
10.651
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Nekaj slavnih obrazov:
5. od 9

Zoe iz Cybill

Pa še Laura (70-ta,...):

Evo, popravljeno, da se kaj vidi.
grin1.gif

A se kdo spomni tiste teme, ko je bilo govora o goli Piki Nogavički? Tu gor na alterju je bila ena taka seksi rdečelaska nalimana, pa mi je ne uspe najti, če se na zobe postavljam.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
LOL prve slike sm se mal ustrašu
smile-1.gif

drugač so pa lušne rdečke seveda..pa pegaste morajo bit ..kako pravijo-pirgava ko pureče jaje
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
aja tista, ki je upodobila Pipi langstumpf--ja, se je dala slikat ..prav seksi punca je ratala..mam jo tud jst nekje na mejlih, pa ne vem, na kermu
bonk.gif
v glavnem, 1 klasa

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Evo, popravljeno, da se kaj vidi.
grin1.gif

A se kdo spomni tiste teme, ko je bilo govora o goli Piki Nogavički? Tu gor na alterju je bila ena taka seksi rdečelaska nalimana, pa mi je ne uspe najti, če se na zobe postavljam.

Povej mi, kaj je bilo narobe, saj vendar nisem prvič slik popal.
Ko sem prvič objavil, prek hitrega odgovora, je bilo vse v redu, razen ena slika ni dovoljevala linkanja. Ko sem še popravljat (Uredi) slik ni bilo več. Sem poskusil ponovno prek hitrega odgovora, spet nič. Citiral samega sebe - nič.
Potem sem se spolnega občevanja naveličal in pustil kot je.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.923
10.651
113
kod Džej-Zija
Fora je, če ti ene slike ne potegne, ti nobene ne bo. Dovolj je en broken link, da nobene slike ne prikaže. V tvojem primeru ne deluje drugi link od alicie witt, tistega sem zradiral, ostale slike so ok.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.