NALIMAJTE: Najbolj sexy slika nasprotnega spola II

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.462
9.766
113
EU
Je to bila zgoraj, Cameron Diaz?

alttee.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Glede na obliko ter to, da ni nikjer vidnih nobenih brazgotin od operacije menim, da je tole povsem naravna reč. Mlade, čvrste in nadpovrečno velike joške pač.
Ampak ja, vsakomur svoje.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Glede na obliko ter to, da ni nikjer vidnih nobenih brazgotin od operacije menim, da je tole povsem naravna reč. Mlade, čvrste in nadpovrečno velike joške pač.
Ampak ja, vsakomur svoje.
bolj spretni kirurgi spravijo silikon pod prsno bradavico in skoraj ni videti brazgotine. najbolj spretni spravijo pri popku in sploh ni brazgotine. pa tudi oblike znajo zrihtat...
PS: linka me pa ne odpre...

• Haha
Reactions: Bakki33

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
bolj spretni kirurgi spravijo silikon pod prsno bradavico in skoraj ni videti brazgotine. najbolj spretni spravijo pri popku in sploh ni brazgotine. pa tudi oblike znajo zrihtat...
PS: linka me pa ne odpre...
Imaš kako sliko produkta spretnega kirurga. Ker kar sem jaz videl teh produktov na slikah, so zgleda sami nespretni delali ... tudi razne celebrity.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Vprašanje; kako je s pravili/priporočili za IG slike? Sprašujem ker sem v tehle voajerskih vodah v povezavi z IG nov in mi ne rata prilimat slike kot take. Karkoli poskusim tule pokaže okvir z napisom "poglej na IG". Kar pomeni, da se je treba prijavit na IG da se pogleda blago. Je to sprejemljivo ali pač ne?