mislim, da je clk kabrio imel na sovoznikovi strani za nalivanje gorivaclk kabrio... 15+ let staro vozilo vsaj. gospa pa bi bila za kak krog ali dva
glede gospe se pa strinjam
mislim, da je clk kabrio imel na sovoznikovi strani za nalivanje gorivaclk kabrio... 15+ let staro vozilo vsaj. gospa pa bi bila za kak krog ali dva
Zrcalna je, sam gospa drži tudi volan na koncu. Dej kukkrat bo treba še pogledat?sokolje oko, a če dobro pogledas je zrcalna slika in gospa je sopotnik.
uuu true,Zrcalna je, sam gospa drži tudi volan na koncu. Dej kukkrat bo treba še pogledat?
Obicajna postava mladoletne sportnice, od zadaj bi loh bil tud deček....WOW!!! When God is in mood to create ART!!! ❤️
Anastasia Anoshina Анастасия Аношина#sports #athletics #лёгкаяатлетикаCOPYRIGHTED © BLUETVSPORTS. ALL RIGHTS RESERVEDhttps://www.bluetvsports.comyoutube.com
Dobro da je ogledalo v igri drugače sploh ne bi (skoraj) nihče vedel za kaj se gre..
Ko Fadil kaj prilepi sem, takoj veš, da je nekaj fukiš na sliki.. Pa četudi bi prilepo črno sliko..Dobro da je ogledalo v igri drugače sploh ne bi (skoraj) nihče vedel za kaj se gre..