Temu se reče dolgočasna piška. Kot bi se na sekiro usekala.
ja, včasih so pa v jamah živel... pa še kje drugje so ble nepobrite... pa niti ni nobenga zanimalo al je za al ne... pa še kej... pač, čist neumestno kako je blo fajn v starih časih ko si bil še pri močeh... in pač na netu ne boš našel nekaj jamskega... nakako napačen kraj kjer gledaš... mogoče revije v papirnati obliki izpred 50ih let bi ble bolj primerne... al pa kakšne knjige o zgodovini, o jamskih ljudeh...Temu se reče dolgočasna piška. Kot bi se na sekiro usekala.
Včasih so si take punčke tiste koruzne lase limale okol fuge, da so zgledale bolj zrele ženstvene, zdaj pa vse ogoluzjeno ko človeška ribca. Še žnabla nobenga.
Ne bod 100% prepričan.neodvisno od teme nalimajte najbolj sexy slike nasprotnega spola... sicer čim več takih... 2 generacije pa bodo izumrli... verjetno ti ne boš dočakal... imaš pa spomin, kako je bilo včasih lepo... eni se pa tolažmo lahko kako bo lepo...
seveda, jaz pa nisem še nič videl... kaj šele da bi kaj lepega videl... mam srečo, da krave ne nosijo gat, drugače še pizdovja ne bi vidu... vse jasno... drugače pa ni neke potrebe obračat name... kar sem hotel povedat je, da ima vsak svoje rad... in je nepotrebno prepričevat, kako je ena stran boljša od druge, oziroma druga ni nič vredna...Ne bod 100% prepričan.
Jaz sem mlad že bil in sem dočakal starost. Ti pa ne veš, če boš starost sploh dočakal.
Ti si tisti, ki mene v nekaj prepričuješ. Jaz sem povedal svoje mnenje o dosadnih piškah in za tem stojim. Ko boš ti enkrat videl (če sploh boš) orenk punco in zavohal odraslo vađajno, se boš stresnu ko zajc.seveda, jaz pa nisem še nič videl... kaj šele da bi kaj lepega videl... mam srečo, da krave ne nosijo gat, drugače še pizdovja ne bi vidu... vse jasno... drugače pa ni neke potrebe obračat name... kar sem hotel povedat je, da ima vsak svoje rad... in je nepotrebno prepričevat, kako je ena stran boljša od druge, oziroma druga ni nič vredna...