NALIMAJTE: Najbolj sexy slika nasprotnega spola II

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.098
7.620
113
20230415_222754.jpg

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.162
344
83
39
Temu se reče dolgočasna piška. Kot bi se na sekiro usekala.
Včasih so si take punčke tiste koruzne lase limale okol fuge, da so zgledale bolj zrele ženstvene, zdaj pa vse ogoluzjeno ko človeška ribca. Še žnabla nobenga.
ja, včasih so pa v jamah živel... pa še kje drugje so ble nepobrite... pa niti ni nobenga zanimalo al je za al ne... pa še kej... pač, čist neumestno kako je blo fajn v starih časih ko si bil še pri močeh... in pač na netu ne boš našel nekaj jamskega... nakako napačen kraj kjer gledaš... mogoče revije v papirnati obliki izpred 50ih let bi ble bolj primerne... al pa kakšne knjige o zgodovini, o jamskih ljudeh...

pa ne, ne zagovarjam ne obrite ne sestre od medveda... pač, vsakemu svoje... sam usiljevat pa tisto kar teb paše, da bo pasalo pa vsem pa ni ok...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ja včasih so bili res v jamah, pa za ostali itd....ampak so vseglih vedel, zakaj ima punca pezdo al pa, npr zakaj ima tip rit. Danes pa tak napredek, da majo celo tipi lahko otroka, spolov pa 141 al kolk že. No tolk jih je blo še prejšnji teden, danes najbrž že kaj več....to pa je napredek. Bojda imajo tipi tud že menstruacijo po tanovem. Napredno. Včasih tipi v jamah niso mel še menstruacije. To je razvoj.

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.162
344
83
39
neodvisno od teme nalimajte najbolj sexy slike nasprotnega spola... sicer čim več takih... 2 generacije pa bodo izumrli... verjetno ti ne boš dočakal... imaš pa spomin, kako je bilo včasih lepo... eni se pa tolažmo lahko kako bo lepo...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
neodvisno od teme nalimajte najbolj sexy slike nasprotnega spola... sicer čim več takih... 2 generacije pa bodo izumrli... verjetno ti ne boš dočakal... imaš pa spomin, kako je bilo včasih lepo... eni se pa tolažmo lahko kako bo lepo...
Ne bod 100% prepričan.
Jaz sem mlad že bil in sem dočakal starost. Ti pa ne veš, če boš starost sploh dočakal.

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.162
344
83
39
Ne bod 100% prepričan.
Jaz sem mlad že bil in sem dočakal starost. Ti pa ne veš, če boš starost sploh dočakal.
seveda, jaz pa nisem še nič videl... kaj šele da bi kaj lepega videl... mam srečo, da krave ne nosijo gat, drugače še pizdovja ne bi vidu... vse jasno... drugače pa ni neke potrebe obračat name... kar sem hotel povedat je, da ima vsak svoje rad... in je nepotrebno prepričevat, kako je ena stran boljša od druge, oziroma druga ni nič vredna...

• Všeč mi je
Reactions: Matey

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
seveda, jaz pa nisem še nič videl... kaj šele da bi kaj lepega videl... mam srečo, da krave ne nosijo gat, drugače še pizdovja ne bi vidu... vse jasno... drugače pa ni neke potrebe obračat name... kar sem hotel povedat je, da ima vsak svoje rad... in je nepotrebno prepričevat, kako je ena stran boljša od druge, oziroma druga ni nič vredna...
Ti si tisti, ki mene v nekaj prepričuješ. Jaz sem povedal svoje mnenje o dosadnih piškah in za tem stojim. Ko boš ti enkrat videl (če sploh boš) orenk punco in zavohal odraslo vađajno, se boš stresnu ko zajc.

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.162
344
83
39
Sej pravim, da sem tolk zelen, da sem sam od krave vidu, k ne nosjo gat... Drugace pa se nikdar...