No, najbrž je samo največji kontrast.Najbolj črna ima najbolj belo rit.![]()
No, najbrž je samo največji kontrast.Najbolj črna ima najbolj belo rit.![]()
Ma dej mulc šmrkavi, nimaš pojma kaj je dobra baba. Tiste kumarne otroke tukaj limate in pravte, da so rebraste shirane frčafele sekxy. Samo gate na kosteh visijo, da zgleda kot da so dale žehto sušit.pol se ga pa naj briše al neki...ker je usral temo, fejst preveč.
ma jebeštrga provokacija, tam v sosednji temi so se vsi zapeli na dejasnko grdo babo...pa kup mokrih in celo plačujejo za to,...Tako da nebi podcenjeval okusa nekaterih. Dejansko ga nimajo in to brez korone.
Seveda, jaz na babi vidim tudi rit in baba mora imet rit. Govorim o tapravi babi, ne o tistih otrocih, ki jih vi popate.Jasno je da ti vid peša in od cele babe vidiš v najboljšem primeru samo še rit. In da ne razumeš naslova. In da ti duhovičenje ne gre.
Kaj naj dam mir? A ste se vi vame najrej zapodli al sem se jaz v vas?Pokazal si že tisočkrat in razumeli smo tudi največji bebci, zdaj pa daj mir.
Dejansko si me res razpizdu.Sem ti napisal kaj je jasno že dva posta nazaj.
In reci negovalki naj ti obriše peno.
Večkrat fükal? Koga? Ženo?Ma dej mulc šmrkavi, nimaš pojma kaj je dobra baba. Tiste kumarne otroke tukaj limate in pravte, da so rebraste shirane frčafele sekxy. Samo gate na kosteh visijo, da zgleda kot da so dale žehto sušit.
Kaj boš ti mene brisal smrkavc smrkavi! Stardec je večkrat fükal kot s pa ti zabeljeno žrl. In zdaj boš ti učil stardeca kaj je dobra baba?
Če maš ti majhnega luleka, da ne prideš zraven konkretne babje riti, to ne pomeni da je kumarna narebričena punčka sexy.
Jasno?
A nisi bil ti vedno skuliran tip in te nobena stvar ne iztiri?Dejansko si me res razpizdu.
V tem fükiš forumu marsikje popate neke gole punčke, ki grem stavit, da marsikatera še polnoletna ni, in sploh še ni razvita in spolno zrela, kar je čista pedofilija in pol vi s svojo pedofilijo tukaj zahtevate da se briše mene, ki popam zrele vsaj v kopalke oblečene razvite in konkretne babe.
Sami neki zdraharji se zapikujete tukaj vame. V sosednji temi se tud kregate zarad nekih privat slikic. Smrkad šmrkava.
Mene boš res težko znerviral. Ampak to , da se zarad lastnega mnenja zahteva moj izbris, me pa razpizdi. Na tem forumu sem bil že večkrat izbrisan in to samo zato, ker sem izrazil svoje mnenje. Samo za to. Jaz še nikoli nisem reku, fehtal ali zahteval, da je treba tukaj kogarkoli pospravt. To so komunajzarske metode in te mi gredo res na kürac.A nisi bil ti vedno skuliran tip in te nobena stvar ne iztiri?
So guzate babe tvoja slaba stran?![]()