A to otroče vam je sexy? Kako pa sploh more bit otrok sexy? Otrok je lahko samo luškan.
A to otroče vam je sexy? Kako pa sploh more bit otrok sexy? Otrok je lahko samo luškan.
Ej, kolk ste pa vi fantki ki lajkate to punčko tukaj stari?
"Otroče" ima 23 let...
Ja, vem, zate je 30 let premlada in 100kg prelahka...
23? Jaz bi ji dal prej 13 kot pa 23.... Sem samo na hitro poscrollal dalje, punčkaste punce mi ne potegnejo."Otroče" ima 23 let...
Ja, vem, zate je 30 let premlada in 100kg prelahka...
Nism rekel, da je ne bi.... Sam če bi bil pa 50 pa bi ona bla 16, pa dvomim.Sami papeži
Če bi pa slučajno po kakem čudnem spletu okoliščin dala katermu onegavit, se grem stavit, da se nobeden alterjevec ne bi branil,
niti najstarejši . Edino če je kak topel med nami.
Jaz se je prvi nikakor ne bi branil, pa že capljam proti 50.
imam občutek, da tebi nobena ne potegnepunčkaste punce mi ne potegnejo.
Sami papeži
Če bi pa slučajno po kakem čudnem spletu okoliščin dala katermu onegavit, se grem stavit, da se nobeden alterjevec ne bi branil,
niti najstarejši . Edino če je kak topel med nami.
Jaz se je prvi nikakor ne bi branil, pa že capljam proti 50.
Ej, kolk ste pa vi fantki ki lajkate to punčko tukaj stari?t
Sej s tavelko žlico je?A to otroče vam je sexy? Kako pa sploh more bit otrok sexy? Otrok je lahko samo luškan.
Ej, kolk ste pa vi fantki ki lajkate to punčko tukaj stari?
Majstr, tista o kateri je debata, je imela sigurno pri 23 letih večkrat tiča not, kolikokrat si ga ti pri svojih letih utaknil.No v mojem primeru pa v primeru še koga bi stavo gladko izgubil. Sicer pa kakor komu paše a ne, eni bi ga vtaknl v vse kar leze in gre, samo da je toplo pa mehko pa čeprav še ni razvito ali pa jo je treba v moko povaljat in počakat, da se poščije, da sploh veš kam ga uvalit, spet drugi imamo pa neke standarde. S tem seveda ne mislim, da s(m)o eni boljši od drugih ampak da vse enostavno ne potegnejo vsem. Dobesedno in metaforično.