NALIMAJTE: Najbolj sexy slika nasprotnega spola II

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.955
2.684
113
6002121.jpg
Fadil je sigurn PIMP!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Sej mi smo jo lajkal zato kje luškana ne pa zato k bi bla, sexy!

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.918
116
63
mb+ -20km
Sami papeži
Če bi pa slučajno po kakem čudnem spletu okoliščin dala katermu onegavit, se grem stavit, da se nobeden alterjevec ne bi branil,
niti najstarejši . Edino če je kak topel med nami.
Jaz se je prvi nikakor ne bi branil, pa že capljam proti 50.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
5. apr 2015
1.431
746
113
Sami papeži
Če bi pa slučajno po kakem čudnem spletu okoliščin dala katermu onegavit, se grem stavit, da se nobeden alterjevec ne bi branil,
Nism rekel, da je ne bi.... Sam če bi bil pa 50 pa bi ona bla 16, pa dvomim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Sami papeži

No v mojem primeru pa v primeru še koga bi stavo gladko izgubil. Sicer pa kakor komu paše a ne, eni bi ga vtaknl v vse kar leze in gre, samo da je toplo pa mehko pa čeprav še ni razvito ali pa jo je treba v moko povaljat in počakat, da se poščije, da sploh veš kam ga uvalit, spet drugi imamo pa neke standarde. S tem seveda ne mislim, da s(m)o eni boljši od drugih ampak da vse enostavno ne potegnejo vsem. Dobesedno in metaforično.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.549
2.338
113
No v mojem primeru pa v primeru še koga bi stavo gladko izgubil. Sicer pa kakor komu paše a ne, eni bi ga vtaknl v vse kar leze in gre, samo da je toplo pa mehko pa čeprav še ni razvito ali pa jo je treba v moko povaljat in počakat, da se poščije, da sploh veš kam ga uvalit, spet drugi imamo pa neke standarde. S tem seveda ne mislim, da s(m)o eni boljši od drugih ampak da vse enostavno ne potegnejo vsem. Dobesedno in metaforično.
Majstr, tista o kateri je debata, je imela sigurno pri 23 letih večkrat tiča not, kolikokrat si ga ti pri svojih letih utaknil.
Tako da ne se delat papeža