Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Valjda se ne sme objavljati avtorskih fotk folka kar vsepovprek, kar pa je že enkrat na netu in je mogoče kopiranje, objava in ogled milijonom uporabnikov pa je druga stvar. Sem iz foha, tako da vem kaj se sme in kaj se ne sme objavit. Mladinec pa (žal) tudi že dolgo nisem več.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ne štekata, TUKAJ SE LIMAJO SLIKE RITI, ne pa da se RITI OGLAŠAJO.
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
A zdej si pa mene našu da mi boš pametoval??
Ok, ni čisto tako kot sem napisal, vendar v danem primeru je, saj se ne vidi obraza, detajlov se mi pa ne da razlagati, verjetno imaš čas, pa poguglaj.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Pomirite se, drk-atorji!
Imate domačo-slovensko, sicer malce mozoljasto rit, domačega-slovenskega tiča, sicer z nataknjenim kondomom, ter domačega-slovenskega fotografa, ki je to fotografiral!
Bo dovolj? Še kakšna želja? Telefonska številka punce?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Pomirite se, drk-atorji!
Imate domačo-slovensko, sicer malce mozoljasto rit, domačega-slovenskega tiča, sicer z nataknjenim kondomom, ter domačega-slovenskega fotografa, ki je to fotografiral!
Bo dovolj? Še kakšna želja? Telefonska številka punce?
A je tvoja tale žalost?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zakaj bi jaz tebi svojega PRILEPO? Komaj čakaš da vidiš mojega orjaka? Zgrešil si forum...
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Vađinko, ne bom ti privoščil, da boš drkal na mojo lepotico. Drkaj na svojo ali pa na Johannesovo.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Vađinko, ne bom ti privoščil, da boš drkal na mojo lepotico. Drkaj na svojo ali pa na Johannesovo.
jaz ne rabim drkat meni ga druge vlecejo....
over and out!
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
fadil, res bi pričakovali da pokažeš tvojo če že pluvaš po johanensovi... pokaži nekaj boljšega ali bodi tiho...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
fadil, res bi pričakovali da pokažeš tvojo če že pluvaš po johanensovi... pokaži nekaj boljšega ali bodi tiho...