Revček si ti! Ups se opravičujem - Vi! Ups še enkrat - fukfehtarji smo takim včasih rekli.
Revček si ti! Ups se opravičujem - Vi! Ups še enkrat - fukfehtarji smo takim včasih rekli.
Kaj ima to s fukom, da nekdo prosi za fotografijo, ki je že bila objavljena?Revček si ti! Ups se opravičujem - Vi! Ups še enkrat - fukfehtarji smo takim včasih rekli.
Ne,...tam je zato, da se ne prilepi kot pikado na tla.In tista cunca vpija telesne izločke?
Meni se zdi, da jo redno srečujem v Emporiumu. Jo pa imajo vedno oblečeno, tak da je nage še nisem videl.A jo mogoce kdo pozna?
Amanda von teese iz Lj
Meni osebno sicer izgleda kot samo še ena generik južnjakinja s kilo makeupa. Osebno mnenje.
FB profil dosti pove o dosegu IQja. Bogo je to bogo.Sprehodi se do PP Moste..
Meni osebno sicer izgleda kot samo še ena generik južnjakinja s kilo makeupa. Osebno mnenje.
Amanda Amandex
Oseba Amanda Amandex je na Facebooku. Pridruži se Facebooku in se poveži z Amanda Amandex in ostalimi, ki jih poznaš. Facebook omogoča ljudem deljenje vsebine, ter ustvarja bolj odprt in povezan svet.www.facebook.com
S katero glavo pa ti bereš prispevke te teme?Ena slika nage babe teb polepša eno uro? Tud tvoj IQ ni glih visok, se mi zdi.
Bože mili...Ena slika nage babe teb polepša eno uro? Tud tvoj IQ ni glih visok, se mi zdi.