Zasledu na IG pa mi ful kul blaomg, kje si pa njo najdu?
Kaj a mas kej od nje?
Zasledu na IG pa mi ful kul blaomg, kje si pa njo najdu?
A to je kao pozitivno Al....ne, vidm pa da se druž z challe saletovo sestro
Zasledu na IG pa mi ful kul bla
Kaj a mas kej od nje?
A....who the f.... is she?
Kako se pride do teh slik?A pol ma vsaka z IG racunom danes kolekcijo golih fotk?
Oj, ravno zaradi tega sem prisel, ker mi je zena povedala, da sta s tipom v mladosti dajala njene slike gor. Ima kdo kak link do te baze slik?Nejcpass je imel eno največjih kolekcij slovenk, lahko bi on kaj objavil.
Tvoja žena je bila s tem tipom? Nejcpass?Oj, ravno zaradi tega sem prisel, ker mi je zena povedala, da sta s tipom v mladosti dajala njene slike gor. Ima kdo kak link do te baze slik?
z bivšim se je dala na nejcpass, zdaj pa njega rabimo, da nam da dostop do arhiva. meni ga je že, zdaj pa čakam da spet dobim. pisal sem mu začetek 2019Tvoja žena je bila s tem tipom? Nejcpass?
"Baza" oz. link ne obstaja, ker ima model vse slike shranjene na diskih etc.
Kaj se žena boji, da bi jih objavil? Menda se ni slikala z obrazom?!
kliči bivsega in ga lepo prosi ce ti proda njune slike. Ziher jih ima nekje spravljene.z bivšim se je dala na nejcpass, zdaj pa njega rabimo, da nam da dostop do arhiva. meni ga je že, zdaj pa čakam da spet dobim. pisal sem mu začetek 2019
ti to resno?z bivšim se je dala na nejcpass, zdaj pa njega rabimo, da nam da dostop do arhiva. meni ga je že, zdaj pa čakam da spet dobim. pisal sem mu začetek 2019
smrtno resno, a bi screenshot za dokaz?ti to resno?