Nalimajte gole slovenke II.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa ... verjetno jo imaš zelo rad, tole tvojo ženo, kajne :p .

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
Sicer ni ravno moj kotiček...ampak fseeno...kaj imam jaz stem če nekdo nalima neko sliko nage riti/peečke/... in jo čez 10min pobriše?

Kaj kaj? A si dec al nisi? Saj si moderator, moraš bit vsako sekundo seznanjen s tem, kaj se dogaja tule :evil:
Pogledaš, shraniš sliko in jo kasneje uploadneš, ko uporabnik svojo pobriše. Simpl ko jota.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
Jota ni simpl. Vsaj zame ne :zavijazocmi: .
Vkrop krompir je simpl ..

Ah, če bi gledal Masterchefa, bi znal narest tud štruklje ... to je tko, kot ljudje, ki so gledali španske nadaljevanke. Vsi obvladajo španščino :evil:

Pa smo spet iz teme ... bom nalimal eno nago slikco (p.s. ime ji je Desiree, ni ravno slovenskega porekla, je pa napol gola :evil:)

Priponke

• Desiree_half_naked.jpg
    Desiree_half_naked.jpg
    22,6 KB · Ogledi: 232
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj ni to seksi?

Runkl.jpg

Potem pa dobiš čez par mesecev še bolj seksi prasca ... :p

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Ah, če bi gledal Masterchefa, bi znal narest tud štruklje ... to je tko, kot ljudje, ki so gledali španske nadaljevanke. Vsi obvladajo španščino :evil:

Pa smo spet iz teme ... bom nalimal eno nago slikco (p.s. ime ji je Desiree, ni ravno slovenskega porekla, je pa napol gola :evil:)

Imaš napačno Desiree :evil:
Tale je prava. Barva zna malenkost variirat, ne pa veliko, načeloma je vijolična na zunaj in krem do rumena navznoter. Vsekakor sta pa obe veliko boljši od (večine) slik do sedaj :fredi:
1557842384530.jpeg