Nalimajte gole slovenke II.

dolenc19

Pripravnik
1. jan 2013
52
7
8
zdj me pa res zanima zagovor ROmana :D

lohk pa sam naslov poveš ,pa jo še jz obiščem hah :D padalec

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Pol bi mu raje priporočil metliško črnino. Ker cvička bi moral popit vsaj tri litre, ko je taka voda. Pol bo pa več scal ko f....
Čeprav ..., mah vsakemu svoje ... jaz bi tej gospe samo rekel dober dan pa nasvidenje. Saj je čisto v redu punca, sem pa vesel da jo obdelujejo drugi, da meni ni treba :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Nimam slike (jebat ga, moja sicer šiša večino nalimanih tukaj, ampak je nisem pripravljen delit :evil:) in se oglašam samo še tokrat tule; pošteno rečeno, za večine limanih tukaj bi bilo bolje če bi ostale v privat zbirki.
Zakaj hodim sem? Upanje umre zadnje :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.979
7.317
113
Ti se kar drži svoje roke. Verjamem da šiše vse. Pa še zastonj je, pa nikoli te ne bo prevarala.
Srečno, pa zdrav nam ostani.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Haha ravno to sem hotel napisati, njegova roka šiša večino teh nalimanih tukaj ja :valjamse:

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Obema zgoraj; ja, moja roka šiša večino nalimanih (raje kar vse), dejstvo kaj naj rečem. Moram pa priznat, da se mi po svoje smilite, če se morate slinit nad to revšno tukaj. Prav res. Pa ne pravim, da je s puncami kaj narobe. Le za pogledat pa res niso bog ve kaj no...

Srečno nazaj, zdrav pa sem kar, hvala :fredi:

(sicer sem tole kurčenje preko forumov prerasel kar nekaj cajta nazaj, ampak včasih pa prav paše se vrnit v adolescenco :evil:)

((nego fadile; razočaral si me hudo. svoj čas si kazal precej ... prefinjen okus ko je šlo za ženska telesa, vsaj tu. se pravi ali se ti je lovski rejon hudo zmanjšal ali pa ne maraš mene. upam da je to drugo :aplauz:))

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
((nego fadile; razočaral si me hudo. svoj čas si kazal precej ... prefinjen okus ko je šlo za ženska telesa, vsaj tu. se pravi ali se ti je lovski rejon hudo zmanjšal ali pa ne maraš mene. upam da je to drugo :aplauz:))
:valjamse:

Sicer pa glede zensk, ves kako pravijo, slabih ni, so samo dobro in boljse :evil::evil::valjamse:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
no-man-deserves-a-flat-ass-woman.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Ne kliči hudiča, dobro veš da še sam čisto prehitro pride, kar poglej to temo :evil: