Nalimajte gole slovenke II.

Elm23

Pripravnik
25. jul 2020
6
49
13
IMG_6370.jpeg

Priponke

• IMG_6371.jpeg
    IMG_6371.jpeg
    70,4 KB · Ogledi: 1.940

jezek

Guru
24. jul 2008
6.003
2.730
113
Jaz imam tako orodje, pa sem bolj finomehaničar sicer. Kaj vas pa plaši na prepognjeni?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.784
10.334
113
To ni poanta ali ga imam ali nimam. Saj veš, včasih se tudi lotiš popravila brez orodja in pač improviziraš. Vsekakor se splača poizkusiti.
Ali pa imaš mogoče ti doma takšno mašino in imaš probleme, ker ni pravega orodja.
Skratka, orodje gor ali dol. Tako kot sem napisal, tisto zgoraj ni za vsakega. Zame ziher ne. Tebi, pa če to ti takšne všeč, samo navali. Gužve ne bo. :)

• Všeč mi je
Reactions: Vprasaj

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.598
2.485
113
Ali pa imaš mogoče ti doma takšno mašino in imaš probleme, ker ni pravega orodja.

Kot si napisal, mogoče, nikoli ne veš! Moje skromno mnenje, jaz mislim da ti sploh ne fukaš nič več, ti si samo še v fazi gledanja in pametovanja kaj se fuka in kaj se ne fuka Ti imaš večje probleme in sicer kam boš šel na kakšno malco in kakšna bo ta malica. V glavnem drži se raje kulinarike :zmaga:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.784
10.334
113
Kot si napisal, mogoče, nikoli ne veš! Moje skromno mnenje, jaz mislim da ti sploh ne fukaš nič več, ti si samo še v fazi gledanja in pametovanja kaj se fuka in kaj se ne fuka Ti imaš večje probleme in sicer kam boš šel na kakšno malco in kakšna bo ta malica. V glavnem drži se raje kulinarike :zmaga:
Majster, tvoje skromo mnenje nikogar ne zanima in namesto, da bi kakšno sliko prilepil, se vame vtikaš. Ne vidim nobenega smisla. Če si se oglasil samo zato, da boš analiziral moje spolno življenje, lepo odjjebi v troskoku.
Kar se pa tiče body count-a, te pa dam spat kadarkoli. ;)