To pomen, da moras shujsatLoL... še moje so večje
![]()
Pomurska poslanka odvrgla oblačila
Poslanka Svobode v drugačni luči, kot smo je vajeni.sobotainfo.com
Tole pa ni za vsakega.
...ne smeš zdaj to le zase držati...Ma obstajajo bolj žgečkljive slike tudi.... preden je šla v politiko.
LoL... še moje so večje
![]()
Pomurska poslanka odvrgla oblačila
Poslanka Svobode v drugačni luči, kot smo je vajeni.sobotainfo.com
Tole pa ni za vsakega.![]()
Torej želiš povedati, da ti pa imaš tako orodje.Ne, premalega kurca imaš ti za to. Za tako mašino rabiš orodje.
Problem je v LED luči...namesto 6500K bi morala biti 2000K z dimmerjem.Jaz imam tako orodje, pa sem bolj finomehaničar sicer. Kaj vas pa plaši na prepognjeni?
Torej želiš povedati, da ti pa imaš tako orodje.![]()
Ali pa imaš mogoče ti doma takšno mašino in imaš probleme, ker ni pravega orodja.To ni poanta ali ga imam ali nimam. Saj veš, včasih se tudi lotiš popravila brez orodja in pač improviziraš. Vsekakor se splača poizkusiti.
Ali pa imaš mogoče ti doma takšno mašino in imaš probleme, ker ni pravega orodja.

Majster, tvoje skromo mnenje nikogar ne zanima in namesto, da bi kakšno sliko prilepil, se vame vtikaš. Ne vidim nobenega smisla. Če si se oglasil samo zato, da boš analiziral moje spolno življenje, lepo odjjebi v troskoku.Kot si napisal, mogoče, nikoli ne veš! Moje skromno mnenje, jaz mislim da ti sploh ne fukaš nič več, ti si samo še v fazi gledanja in pametovanja kaj se fuka in kaj se ne fuka Ti imaš večje probleme in sicer kam boš šel na kakšno malco in kakšna bo ta malica. V glavnem drži se raje kulinarike![]()