Tole naj te kar nic ne skrbi ok
Za to je ze use poskrbljeno
Za to je ze use poskrbljeno
Ko bo pa zanosla, se boste pa kregal, kdo bo podpisal
Ko bo pa zanosla, se boste pa kregal, kdo bo podpisal
Se strinjam, tudi upamo si ne...kdo ve, kaka fora je v ozadju
Se ti zdi alter forum pravšnji za takšne oglase? Dobronamerno ti svetujem da registriraš na kakšnem drugem forumu alla spicymatch.com in ti garantiram 100% zadovoljstvo.. Boš lahko jedel semensko filo od vsega kar leze in hodi.. Pa dober tek!Ponudbe oz kandidati za njo poonegavit in napolnit mi pisite privat
Se ti zdi alter forum pravšnji za takšne oglase? Dobronamerno ti svetujem da registriraš na kakšnem drugem forumu alla spicymatch.com in ti garantiram 100% zadovoljstvo.. Boš lahko jedel semensko filo od vsega kar leze in hodi.. Pa dober tek!
Se ti zdi alter forum pravšnji za takšne oglase? Dobronamerno ti svetujem da registriraš na kakšnem drugem forumu alla spicymatch.com in ti garantiram 100% zadovoljstvo.. Boš lahko jedel semensko filo od vsega kar leze in hodi.. Pa dober tek!
Čak no tako slabo nam pa tud ne gre, glede na slike tega ni vredna.Samo clovek vam da priloznost da fukaste pa jo ne izkoristite ste pa res .....
Picko dobiste na pladnju vi pa ...... brez besed res
Kaj sekira v hrbet, to ni nič, kurca bi rad enmu v rit nabil, zato nastavlja svojo babo,Pri teh zadevah bi se jaz bal da bi mi tisti (ti) v hrbet zabil sekiro ali kaj podobnega. No vsaj jaz bi lahko kaj podobnega naredil, če bi videl druzga dedca v moji ženi. Ampak jaz sem bolj konzervativne vrste... Drugače pa stari vsaka čast, si nalimal slike, kar je namen tega posta.
Sliši se zelo učeno in strokovno, ampak nekak ne verjamem in razmišljam bolj po kmečko.
proti postelji... oziroma ležal boš na hrbtu.Naj spomnim še na en star vic -ležiš med sanjsko lepotico in pedrom, proti komu se boš obrnil s hrbtom ?
glede na slike, ni nek presežek, pa še leta so tam 40+.... povešeni još****