Lahko tudi jaz dobim link čeprav sem se komaj registriral please
Taj ga pa še meni pošlji...Seveda, tukaj maš --> LINK
če še ne dela, to pomeni, da zato, ker si premalo časa registriran tule ... malo počakaj, poskusi vsak dan ob 10 zjutraj ... ko bo, pač bo, prej ne bo. Pa tudi, če bo, bo potem, ko bo ... no, bo ... ko bo ...
Nice, best link everSeveda, tukaj maš --> LINK
če še ne dela, to pomeni, da zato, ker si premalo časa registriran tule ... malo počakaj, poskusi vsak dan ob 10 zjutraj ... ko bo, pač bo, prej ne bo. Pa tudi, če bo, bo potem, ko bo ... no, bo ... ko bo ...
Tebi, ki si že dolgo tu, sem ga poslal prek faksa v html obliki ... preveri čez čas, če še ne bo, ti ga pošljem še prek stacionarnega telefona ...Taj ga pa še meni pošlji...
si prijavljen na forum pred letom 2010?@kdorkoli tala invajte za discord:
Jaz imam tudi kaj za pošerat drgač, tako da se priporočam
Maš ti K za pošerat sam ga nimaš s kom. Drgač ne bi tlele fehtu - in vsi ostali isto.
Seveda, tukaj maš --> LINK
Plačljivih vsebin pa res ne bom na forum za džabe limal.Maš ti K za pošerat sam ga nimaš s kom. Drgač ne bi tlele fehtu - in vsi ostali isto.
glej model, prvo moraš pokazat kaj imaš za pošerat, ne bomo ti valjda zastonj invajta dajali. če si pa pred 2010 pa ni problema@kdorkoli tala invajte za discord:
Jaz imam tudi kaj za pošerat drgač, tako da se priporočam