Konec oktobra sem s službenim vozilom zbil košuto, glede na to da je le ta obležala mrtva sredi cestišča sem klical policijo, policisti so naredili zapisnik, seveda sem moral tudi pihati in alkotest je pokazal 0,07 mg/L izdihanega zraka (spil sem eno pivo cca 30 min pred tem nesrečnim dogodkom).
Po telefonskih informacijah med skrbnico vozil v podjetju in zavarovalno agentko naj splošni kasko tega sploh nebi kril, kajti v splošnih pogojih za kasko službenih vozil naj bi bilo zapisano da voznik ne sme biti pod vplivom alkohola oziroma mora biti čista nula.
Zahtevek na zavarovalnico zaradi te telefonske informacije ni bil (še) vložen.
Brskam po internetu in ne najdem nekih splošnih kasko pogojev za katere bi bil 100% prepričan, da veljajo za službena vozila.
PS: Ocena škode na uradnem servisu cca. 6K + ddv, neuradni servis 2K + ddv
A ima kdo kakšne iskušnje s podobnim primerom oziroma rabim link do splošnih pogojev katri veljajo za službena vozila.
Po telefonskih informacijah med skrbnico vozil v podjetju in zavarovalno agentko naj splošni kasko tega sploh nebi kril, kajti v splošnih pogojih za kasko službenih vozil naj bi bilo zapisano da voznik ne sme biti pod vplivom alkohola oziroma mora biti čista nula.
Zahtevek na zavarovalnico zaradi te telefonske informacije ni bil (še) vložen.
Brskam po internetu in ne najdem nekih splošnih kasko pogojev za katere bi bil 100% prepričan, da veljajo za službena vozila.
PS: Ocena škode na uradnem servisu cca. 6K + ddv, neuradni servis 2K + ddv
A ima kdo kakšne iskušnje s podobnim primerom oziroma rabim link do splošnih pogojev katri veljajo za službena vozila.