Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Veš zakaj?
Ker sem zgruntala, da se silno malo hondašov nalepi na rit nekomu, ki vozi v skladu z omejtvami.
Ker v kaki minuti izgubi živce in me raje prehiti.
zakaj bi pa moral najprej zgubit živce, in potem prehitet?
Ker je bolje, da izgubi živce samo eden, kot pa če živce izgubiva dva (in še kdo poleg).
Citat:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Veš zakaj?
Ker sem zgruntala, da se silno malo hondašov nalepi na rit nekomu, ki vozi v skladu z omejtvami.
Ker je bolje, da izgubi živce samo eden, kot pa če živce izgubiva dva (in še kdo poleg).
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Veš zakaj?
Mogoče si ti navajen, da nekomu, ki ti prinori na rit, prijazno pomaš, ustaviš, postaviš piknik mizico z vrtnico v vazi ter mu ponudiš čaj.
Jaz tega ne delam, ker je tako ustavljanje na cesti nevarno, se pa hkrati tudi ne pustim provocirat (večini ljudi gre na živce, da jim nekdo vozaka za ritjo, pa posledično še sami znorijo). Vsa skrivnost mojega uspeha je pač v tem, da počakam, da mu/ji proradita dve možganski celici in se dečko (ali deklica) sam(a) skida, ko dojame, da se ne pustim najeb.avati.
Upam, da je končno dovolj jasno razloženo.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Priznam, da se tudi sama čudim, kako silno se ta okolica (beri: ti) trudi, da mi dela težave, kjer jih sploh ni.
(Ignore gumbek in voila! Ne bo ti več treba orgazmirati vsakič, ko me kje zagledaš. Ali pa prav to komaj čakaš?).