Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hmm? Z nekom si me zamenjal bebček?
Sicer pa vedno kupujem preko kartic če je le možno, najraje pa preko paypala
Tuakj si se ti ukvarjal s knjiženjem, SEPA itd..
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mater, sami strokovnjaki tukaj gori pa vsi naivni. Ne skapirate da Pixmania stvari ki jih naročujete NIMA na zalogi in namerno zavlačuje da te stvari dobi kar pa zna včasih trajat... tudi jaz sem na disk čakal kar nekaj časa, oni imajo pač zadeve v ponudbi, jih naročijo naprej pri drugem dobavitelju ki jih prav tako morda nima na zalogi in se zadeva zavleče... A res mislite da zadeva ni poknjižena v 10 dneh? Dajte no, SEPA je v EU državah skoraj VEDNO drugi delovni dan. Torej bit potrpežljivi ali pa ne preko Pimaxnije več naročevat..
Sicer pa, če nimajo ravno "23123 naročil", potem se jim popolna avtomatizacija ne izplača - če pa imajo toliko naročil, potem je kar nakaj potencialnih ozkih grl.
Mi je pa vedno zanimivo, kako mnogi v svoji omejenosti predvidevajo, da so najpametnejši, in si dovolijo druge naslavljati s ponižujočimi izrazi. Ponavadi so to taki, katerim se tudi sanja ne, kako izgleda logistični center podjetja, ki deluje na 500-milijonskem trgu in mislijo, da lahko naredijo primerjavo s skladiščem lokalnega trgovca s pijačami.
Še bolj zanimivo je, da so najbesnejši in najbolj občutljivi na dobavne roke ravno tisti, ki so sposobni cel teden po vseh mogočih straneh iskati izdelek vrednosti 50,00 in ga kupiti tam, kjer je 0,39 EUR cenejši. Potem pa še pyzdakajo, če zadeva za njih ni odpremljena prednostno.
Grem stavit, da si izbral "Standard delivery" (5-6 delovnih dni za odpremo) in ne Express delivery (24-48 ur). In sem prepričan, da bodo pri Pixmanii prav veseli, če se bodo znebili kupca, ki jim za vsak izdelek brez zveze teži in jim krade čas (in s tem denar).