Nakupovanje preko www.pixmania.si

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Bentiš, evo, bolje če bi bil tiho. Drugo naročilo nakazal 17.11, še vedno nič. Vmes sem jih kontaktiral in dobil odgovor, da včasih traja tudi do 10 dni, da dobijo nakazano. Bom zdajle spet zatežil...

Zgolj za primer: kupil pri neki nemški net trgovini, plačal s PayPalom zvečer, dostavljeno čez dva dni...

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Kako do 10 dni, ko pa SEPA nakazilo traja max. 3 dni, da je v celoti na drugem računu? Tile si res vzamejo čas.
frown-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Kako do 10 dni, ko pa SEPA nakazilo traja max. 3 dni, da je v celoti na drugem računu? Tile si res vzamejo čas.
frown-1.gif
Mah jeba. Kot omenjeno, prvič je šlo vse tik tak. Itak SEPA šibne že drugi dan, če ga pred 13.00 ali nekaj takega nakažeš. Vsaj moje izkušnje.
Pregledal sem še enkrat njihov mail, ker sem mislil težit in tam piše do 10 DELOVNIH dni, ne 10 dni. Zadnjič pri njih nakupujem z nakazilom... Počakam še par dni, pa da vidimo... Sranje je zgolj to, da bi tisto zadevo rabil že ta teden...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Jaz pri spletnih nakupih uporabljam bančno nakazilo samo v primeu če ne gre PayPal ali kartica (Visa). Pri Pixmanii se da plačati s kartico, robo sem vedno dobil prej kot v 5 dneh (razen takrat, ko ni bila na skladišču).

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ja, enako... PayPal > MC > bančno nakazilo... pri čemer sem slednjega uporabil samo enkrat.

Očitno sem nekaj zamešal in sem na Pixmaniji plačal z MC. Laserski tiskalnik, prišlo v 4 dneh.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Sam kreditne kartice ni šans, da dam katerikoli spletni trgovini. Bom pa za naslednjič si uredil netteler račun, pa bo...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Za tole pixmanio jih precej jamra, da dolgo ne vidijo priliva. Verjetno si na ta konto malce krajšajo dobavne roke.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Pixmanija na eBayu sprejema PayPal...
grims-1.gif

Sem pred leti nakazoval v USA znesek okoli 3k€ in skoraj 10 dni trepetal, če je keš prispel na naslov.
Na koncu je in banda bankovska apciga zajeten znesek na naši in na prejemnikovi strani.
jezen.gif

No more wire-transfer...
ne-ne-1.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Bentiš, evo, bolje če bi bil tiho. Drugo naročilo nakazal 17.11, še vedno nič. Vmes sem jih kontaktiral in dobil odgovor, da včasih traja tudi do 10 dni, da dobijo nakazano. Bom zdajle spet zatežil...

Zgolj za primer: kupil pri neki nemški net trgovini, plačal s PayPalom zvečer, dostavljeno čez dva dni...

In... so že dobili nakazano? Pri meni še vedno ne.
frown-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Zakaj ne?
Ali jo nosiš s seboj v denarnici? Potem imaš veliko možnosti, da te okrade žepar in kartico uporabi - verjetno več, kot pa da ti jo zlorabijo prek spleta.
Me zanima kako, zdej ima itak vsako mesto že skoraj PIN kodo
wink-1.gif
.
Sicer pa vsakemu svoje, ti imaš svoja načela, jaz imam svoja...
wink-1.gif
.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:

In... so že dobili nakazano? Pri meni še vedno ne.
frown-1.gif
Ništa, sem jih kontaktiral preko tega: http://www.pixmania.si/si/uk/c_action/faq_clients/index.html
Dobil nazaj, da moram posredovati kup podatkov o plačilu in potrdilo o plačilu (pa je šlo 5 EUR za banko). Me zanima, kaj bo zdaj.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Sem jim tudi sam poslal podatke in niso našli nič. Sedaj pa so "zahtevali" še potrdilo o nakazilu, a sem jim napisal, da ga nimam, saj sem plačal prek spletne banke (Klika). Od tu naprej ni bilo več odgovora. Moram res napotit znanca do njihove firme da jim j* mater? Ker očitno ne bodo nehali z nategovanjem. Nisem pa ob malo denarja in mi ni vseeno.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
In zakaj nimaš potrdila, če si plačal preko Klika?! Natisni si v PDF pa jim pošlji!
Lahko pa naročiš tudi uraden izpisek in jim ga faksiraš.