Nakupovanje preko www.pixmania.si

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Pozdravljeni!

A je že kdo kupoval elektroniko preko pixmanie? Kakšne so izkušnje? Namreč gledam da imajo zelo ugodno elektroniko (od LCDjev do PC komponent itd..), všeč mi je tudi da imajo normalno poštnino. Namreč poštnina za prenosni trdi disk je okoli 8€, delivery time 3-4 dni! Najcenejša poštnina pa je 5,99€! Torej kaj menite? hvala

Lp

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz sem kupil.

prvo.
nemščina mi ni top zustand, a so se potrudili angleško
drugo
plačilo v nemčijo, brez posebnosti, roba odpremljana, psoredovan mail s cifro in naslov kjer sledim
tretje
dostava bi mogla bit ponedeljek. četrtke je zgledal še ok, petek je ratala sreda, sobota je bil še četrtek, nedelja brez sprmeembe, v ponedlejek je model poklical in dostavil robo
cetro
kupil nisem tv, ki je nezgubljiv, ampak mali paket foto opreme v vrednosti 2k.
peto
sem rabil račun, ker sem mislil, da neki ne dekla, kake dva tri mesece nazaj in ga nisem našel. pisal sem na njihov mail, jim povedal, da ne najdem račun in če lahko pomagajo. čez pol ure sem imel račun na mailu.

spet bom kupoval pri njih.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
No saj pri njih stvari niso zastonj ampak glede na to da je disk ki ga iščem točno za 20,00% cenejši od našega najcenejšega se mi zdi opcija ugodna! Moram pa oba v vsakem primeru naročiti preko pošte in če je tako kot pišejo, dostavo 3-4 dni je skoraj enako kot da bi ga kupil pri nas, seveda pa vprašanje kako se potem dalje jajčkat z garancijo v primeru da pride do okvare!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Superca, potem pa ne vidim težav!
wink-1.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Za foro probaj naročiti na co.uk strani (razmerje funt euro je še vedno kar ugodno), pa poglej še na angleškem amazonu, ki tudi lepo v SLO pošilja.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Mah sem pred časom hoto neko tehnično stran na amazon.co.uk naročit in prašiči ne pošiljajo v moj country, pred tem pa sem lani naročil ene čevlje in so poslali brez problema... Bom pa vseeno malo preveril, hvala za predlog!

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Tudi, če na spletni strani ni označeno, da se pošilja v SLO se splača vprašat. Glede na izkušnje precej verjeten uspeh, če le ne delajo izključno znotraj svoje države.

Glede pixmanije pa do sedaj nekaj nakupov. Vedno vse OK in v razumnih rokih. Niso pa bile kakšne večje zadeve tja do par 100€ s plačilom prek kartice. Bačno nakazilo pa tudi ne more bit problem, če gre kupnina prek limita kartice.

Nazadnje urejeno:

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Sem naročal, s trgovino in kontaktom zadovoljen. Malo manj z dostavo preko enega kurirja, ki mi je dostavil ves obrabljen in dodatno polepljen paket (Očitno je vmes karton razpadel). Not je bila sicer cela škatka, ampak vtis ni bil ravno najboljši. Kot, da bi paket prepotoval ves svet
grin1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Tudi iz SLO pride lepo zmahana škatla. Pošta je kar OK ostalo kakor kdaj.
Kritični so predvsem kaki HDD in podobno.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ma ja jaz sem hotel ravno trdi disk naročit ter še neke drobnarije, diski so vedno problematični preko pošte ampak mislim vseeno da nebi smel bit problem...

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Letno kupim 3 stvari preko njih. Nikoli težav in vedno prispelo v 3 delovnih dneh. Zaenkrat lahko samo pohvalim.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Tudi jaz pozitivna izkušnja. Drugi dan po nakazilu so lepo poslali in zadeva je bila potem v 3 dneh doma. Je pa res, da imajo internet stran zanič, pa prijava/odjava je nikakva, da ne govorim o podatkih plačnik/prejemnik. Ampak bo že...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
nakaziko te stane kake 2 eur, to jepa tudi ve.

tudi jaz sem pri njih kupoval - vse BP.

Witch

Zelenc'
15. nov 2011
4
0
1
Ko sem jaz sestavljal comp pred parimi mesci, sem naročil komponente pri treh naših spletnih tgovinah in pixmaniji (kot četrti). Najhitrej je blo dostavljen prav od pixmanie.

Ne pozabit na popust:
Pixmania discount codes

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
nakaziko te stane kake 2 eur, to jepa tudi ve.

tudi jaz sem pri njih kupoval - vse BP.
Nakazilo te stane toliko kot ti tvoja banka zaračuna. Mene 30 centov.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Ima kdo mogoče kakšno kontaktno številko od Pixmanie? Tista na spletni strani ne deluje. Denar je šel prek SEPA nakazila naprej 21. novembra in do danes še vedno nategujejo, da ga niso prejeli in zavlačujejo. Torej, kako do tel. št.? Google na najde nič uporabnega.