Citat:
Uporabnik asko pravi:
Nekako se zanimam za nakup tega vozila, gledam pa mašino 1,33 bencinar in 1.4 diesel...Malo me skrbi bencinar pa samo 1.33, kako se to obnese ko so v avtu 3 osebe, prtljaga za na dopust..bolj kot nepremičnina ? Se pa letno dela okoli 20.000 km.
Citat:
Uporabnik blackberry pravi:
Vzames Aurisa ts 1.6 bencinarja in je zadeva resena.
135KM
200kmh koncna / 10sec do 100kmh
Avto sem vozil, gre lepo, na papirju je povsem enak v hitrosti in pospeskih z 2.0Dizlom.
Black
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Pri dizlu je tako, če ne gre ne gre, ne pomaga kaj dosti prestavljati v nižje prestave. Pri bencinarju boš pri normalnih obratih nepremičnina že prej ampak imaš na voljo prestavit nižje in prenašat tuljenje motorja.
Po predpisih vozit se polno naložen bo pa vseeno mala malca za katerokoli tak motor, v AC klance imaš pa ponavadi itak tri pasove
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik blackberry pravi:
Vzames Aurisa ts 1.6 bencinarja in je zadeva resena.
135KM
200kmh koncna / 10sec do 100kmh
Avto sem vozil, gre lepo, na papirju je povsem enak v hitrosti in pospeskih z 2.0Dizlom.
Black
Karavan ima 195 končne in 10.5 do 100. Precej žalostno za te konje.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Za Superba nevem, Passat 2.0 TDI potrebuje do 100 8.7s in ima 220 kočne.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Za Superba nevem, Passat 2.0 TDI potrebuje do 100 8.7s in ima 220 kočne.
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Pri dizlu je tako, če ne gre ne gre, ne pomaga kaj dosti prestavljati v nižje prestave. Pri bencinarju boš pri normalnih obratih nepremičnina že prej ampak imaš na voljo prestavit nižje in prenašat tuljenje motorja.
Po predpisih vozit se polno naložen bo pa vseeno mala malca za katerokoli tak motor, v AC klance imaš pa ponavadi itak tri pasove
Zakaj naj bi pri dizlu prestavljanje nižje ne pomagalo