Iz 7 let starega supa (Red paddle) so se mi odlepila vsa 3 krmilna krilca, ter na vrhu eno držalo za elastiko spredaj.
Sup zaenkrat še ne pušča.
Se splača to nalepiti nazaj ali je bolje gledati za novega?
Dokler so samo smerniki, fa je seveda smiselno popravljat. Kar se mene tiče za obnovo smernikov in obročkov za kargo vrvico računam 40€
Tista lepila iz setov za popravilo, ne drzijo nic, samo strosek popravila ti dvigne za 15€, ker se moram jebat z odstranjevanjem.
Kar se tice teh mehkih RP smernikov .... slej ko prej odpadejo na vseh .... letos sem imel s tem tolk opravka, da sem si dal izdelat sablono za to lepit in obremenit.
na supih je tako da vse kar delas je potrebno pustit cez noc pod boremenitvijo, potem se pa 24 ur da se lepilo resnicno posusi.
Seveda vse delam z 2komponetnim lepilom
na to naj pa odgovori kakšen strokovnjak,.. mogoče
Grestr?
Ker si je drznil pojamrat, da mu gre na krščen duš, ker modovih objav ne gre blokirat .... pa mi je mod pokazal svojo neizmerno moc
Zdravo,
evo tudi moj sup je začel kazati prve starostne znake. Glede na ceno, sem malo razočaran, da se kaže starost po 4 letih...
Na vrhu sta se pojavila 2 "žulja", kar pomeni, da je popustilo lepilo med "desko" in peno.. Še vedno je funkcionalen in normalen za uporabo. Predvidevam da tega ne morem popravljati.
Je bilo pa letos zelo malo pravega supanja in veliko otroške igre na SUP-u. Bil je bolj uporabljen za "otoček" sredi morja, platforma za bitke in skakanje na glavo...
Nimam namena še menjat... upam da bo zdržal normalno še otroke, potem pa bi kupil malo manj družinske in malo bolj "potovalnega"
Teli zulji so easy peasy .... 30€ pa tud vedep ne bos da so kdaj bili.
Ja do tega pride ker so bili skromni z lepilom ....
Kolk je sup v uporabi nima prav nobene veze. Lepilo se stara in zgublja svojo moc, pa tud ce se ga izdelka ne uporablja.
Lidl in njihovi Mistrali, ki z legendarno znamko nimajo popolnoma nic skupnega. Skrbno shranite racune in garancije .... slej ko prej jih boste potrebovali in preverite ce je 3 leta garancije .... supi ki jih prodajajo so bili izdelani za sezono 2022, poglejte serijsko ki je polega kasete za smernik, torej ne kupujete novih supov amapak 3 leta stare nerabljene, zakaj je te pomembno preberite malo visje.
Dvokomorni supi, priporocam obvoz, zarad zahtevne izdelave zdrzijo pol manj kot obicajni enokomorni + ne da se jih popravljati, no se jih da ampak smo hitro na 100+€
Dechatlon ... ni svoh ... dobis za manj denarja boljse. Dodaten minus ... smerniki so pri njih taksni, da pasejo gor samo njihovi, teh pa nimajo kaj dosti na zalogi.
Letos par primerov ko sem menjal komplet kaseto za smernik na Itiwitih ker drugace ne bi mogli uporabljat supa.
Vecino ljudi ki spradujejo po servisu obrnejo name, vsaj to jim gre v plus
Tisti ki bi menjali .... sedaj bo cas za nakup .... do konca oktobra oddajamo narocila in od sredine septembra po do konca oktobra smo trgovci najbolj pripravljeni na kaksne cenovne kompromise.
Kdor ne ve .... supi so mi biznis in zivljenje od 2013, najdete me v Wasup v Ljubljani, vse vec in vec pa pod Dr. Sup ali pa na Trbojskem jezeru kjer imam rent, demo in solski center, na Trbojah me poznajo kot Bojana
Kar se tice servisiranja supov ..... letos je slo skozi moje roke preko 300 supov, popravljam tudi za druge trgovine.
Tako da kakrsnokoli vprasanje v vezi z supi ....
Lp iz Banovcev, pardon Grcije
Moj FB profil z par sup podvigi, vec pa ni, ker ni cajta snemat