Precej podobna tej (vizualno) je bila v kompletu v Lidl Mistral race sup-u.Tale:
Bravo 100 SUP Pump | Bananaway
Special design allows low effort Max Pressure: 27.5 psi (1.9 bar) A Taller unit for ease of pumping ALU Shaft Extra resistance inflation hose Standard supplied in nylon carry bag New Handle Equipped with bayonet adaptor for most common high pressure valves Inflation Volume: 2000 ccm Built in...www.bananaway.eu
Ne vem. Dela že nekaj (5+) let, za razliko od generičnega crapa, ki sem ga pred tem uničil v pol leta.to ma alu komoro al plastiko?
Zdaj mam Bravota plastičnega. In če je to isto plastika je*** to.
Ki prav tako izgleda kot kopija Tiki pumpe poleg Starboard SUP-a. Tudi ta ni slaba, so pa glavni elementi zelo podobni Mistralovi (Lidl). No, zdaj je Lidlova odpovedala in iščem alternativo - da lahko pumpam 2 SUP-a hkrati .Precej podobna tej (vizualno) je bila v kompletu v Lidl Mistral race sup-u.
Pri mojem 9 letnem tudi,.. sem dal popraviti in se uporablja naprej je pa res da se ta ne uporablja tako pogosto. Po moje se ga splača popravit in počakat. Moj je že mal porozen (kakšna komaj zaznavna luknjica) vendar za dnevne ture še ok. ni pa da bi bil cel teden nafilan,..Iz 7 let starega supa (Red paddle) so se mi odlepila vsa 3 krmilna krilca, ter na vrhu eno držalo za elastiko spredaj.
Sup zaenkrat še ne pušča.
Se splača to nalepiti nazaj ali je bolje gledati za novega?
na to naj pa odgovori kakšen strokovnjak,.. mogoče Grestr?Lepilo za PVC čolne bo ok? Ali je kakšen drug material?
Potem pa naj pove kdo drug...Wasup, Bananaway ali Amanzi...druge serviserje bi spustil...lahko pa da se motim......je izključen...
Iz 7 let starega supa (Red paddle) so se mi odlepila vsa 3 krmilna krilca, ter na vrhu eno držalo za elastiko spredaj.
Sup zaenkrat še ne pušča.
Se splača to nalepiti nazaj ali je bolje gledati za novega?