Lepo pohvalno. Vendar tukaj je govora o supu za 270 eurreševanje reklamacije brez problema izgleda nekako takole. Stranka pokliče, da ji je počil sup, da je na Korčuli ali kjer koli drugje na Slo ali Cro obali in naslednji delovni dan ima drug nov sup. Vse preostalo je kr neki, ker ziher si ne želiš cel dopust poslusat otroka ki joka zaradi počenega supa.
Katerga Sporta si gledal 11'3" x 32" ali ozjega?
Tole je po obnašanju zelo podobna zadeva, dvoplasten fusion lahko ga pumpas do 25, ni 0a nobene potrebe.
Če pa želiš širšo stabilnejšo desko Je pa tole, pri SB je fusion standard že od 2016. Od lani pa imajo še varjene robove in ne lepljene kot preostale znamke.
Un Sport je itak kar nekaj, oglašujejo ga kot neki naprednega je pa AllRound, nos gor, zadi kvadratasto sirok ...
Pumpa, ce je ta ki jo imas ta od F2 .... kupi v kompletu
Glej, ce ne das jurja za sup potem ne išči Reda sup ki ima ceno 1200 pač v nobeni izvedbi in nikjer ne bo 600€
Vzam Sharka 11.8 in gas
Kaj te moti pri F2?
Že nekaj časa iščem sup, ranga red paddle sport 11,3, pa se mi zdi to tako predrago. Lani sem že scagal in potem nabavil F2 ride 11,5, pa nisem prav zadovoljen z njim. Kako čimceneje kupit tak sup? Pri nas? Tujina? NE dam pa jurja zanj! Ali je kaka varianta da se tak sup nabavi brez pumpe, ki jo že imam?
Prebral sem nekaj testov in za zmerno ceno ) so zelo pohvalili napihljiv Bluefin Sup. Kako ga kupiti v Sloveniji in po kakšni ceni je pa drugo vprašanje - je pa na voljo na nemškem Amazonu (600 eur), ni nujno da ga tudi dostavijo .
Sam sem na koncu šel v Lidl, odločitev je bila prava že zato, ker še vedno nisem našel časa da ga stestiram. Stvar ki je ne rabiš oz. zanjo nimaš časa je vedno največji strošek...
Hvala.
DOMOV - Wood sup
Kvalitetne ročno izdelane sup deske iz slovenskega lesa. Vodita nas trajnost in dizajn, sup pa kliče po pozornosti tudi ko je izven vode. Uživajte v iskanju ravnotežja in miru duha medtem, ko drsite po vodi na leseni deski za supanje.www.wood-sup.com
Je kdo morda probal supati na lesenem SUP-u?