Kaj je zdaj? A tiste Starboarde imaš samo na razstavi?O super!
Se vidimo
Kaj je zdaj? A tiste Starboarde imaš samo na razstavi?O super!
Se vidimo
Tudi ce tega kupis bos lahko supal ni panike. Bos malo vec moral veslat kot ostali. Moj ima nosilnost 170kg pa ga sodelavcu posojam ki je tezak 120kg pa je supal 14 dni cele dneve se pravi tolk slabo tud ni. Je bil cisto navdusen nad supom.brutally honest
to desko sem gledal le zaradi tega, ker ima 190 nosilnost. nikjer pa ne piše ali je to nosilnost veslača ali skupna no...potem bo pa treba shujšat ane...hehe, no, sej sem tudi 2 metra visok. ampak, a dejansko NISEM primeren za sup ali samo ta sup ni primeren zame? kakšen sup bi pa moral gledati...eni so family size...samo tisto je 5 metrov dolgo????
brutally honest
to desko sem gledal le zaradi tega, ker ima 190 nosilnost. nikjer pa ne piše ali je to nosilnost veslača ali skupna no...potem bo pa treba shujšat ane...hehe, no, sej sem tudi 2 metra visok. ampak, a dejansko NISEM primeren za sup ali samo ta sup ni primeren zame? kakšen sup bi pa moral gledati...eni so family size...samo tisto je 5 metrov dolgo????
Kaj je zdaj? A tiste Starboarde imaš samo na razstavi?
OK, potem sem pa samo jaz ravno takrat ujel, ko so bili supi še zunaj in še ni bilo kaj dosti folka v vodi z njimi.A? glede na to da so bili več ali manj cel čas na vodi .....
Imaš kakšne praktične izkušnje s tem Fireflyem? 85kg odrasel bo peljal tole?IMHO je tole minimum, kar je za kupit. Imas sup za otroke, ob pogojih bo gor lahko stal tudi lažji odrsasel in pa suport trgovca, ki se mu vsaj malo svetlika o čem se gre.