No razen s tem da si mora kupec sam popravljati balončke in odlepljene podlage, zaradi takih stvari ti se Shraka zamenjajo, kaj šele kakšno bolj premijsko znamko.
Jaz imam RRD-ja 10.4 dolgega in 12cm debelega in sem 30-50cm val "porajdal" bp.... Tak da ni bil sup kriv da v 10cm valu niso mogli gor stat.Sem gledal letos na morju ko na 10 cm valovih (če jim sploh lahko tako rečeš) folk ni mogel stat na RRD-ju. Najprej je probal eden, sem rekel kakšen štor, potem ko ni uspelo niti četrtemu sem ugotovil da je verjetno težava v supu.
sam en medklic, pri SB gre tako, da vsak model deske ( Touring 12'6 , 14, 11'6, Atlas, Blend, WidePoint .... ) lahko kupiš v izvedbi Zen ali Doublle Chamber Deluxe.
Zen je bolj osnovna izvedba z nekaj tanjšo zunanjo plastjo, vendar kvalitetno sredico, da se deska ne krivi ali zvija in so primerne za veslače težke do nekje 100kg, brez težav pa peljejo tudi več potnikov.
Medtem ko so DC Deluxi, dvokomorne deske, dodatna komora ki je v sredini deske, močno vpliva na trdnost deske in seveda je precejšen dodaten varnostni faktor, saj vam tudi v primeru predrtja deske ostane notranja komora, te deske so za tiste kateri si želijo samo najboljše ali pa za težko kategornike.
tako da kemarkone77 daj nam zaupaj se najvažnejši podatek o tem katero desko imaš, pa nam zaupaj model
Oj, pozna kdo T-SUP -e? Kakovost? Gledamo tudi (wasup) Sharka-dokupiti je treba veslo....
Hvala za mnenje
Na morju preizkusil. Zelo osnovna zadeva, pomoje single layer. Nimajo pa nobene spetne strani, ce sem prav pobrskal.
Shark izgleda boljši proti temu.
Poglej se za Red, kakšen teden nazaj sem dobil mail, da prodajajo rabljene pri Bananaway. Najbolj za zih nakup, ce dobiš lepo ohranjenega.
Bananavej sem kontaktiral, cena 700+ za rabljenega, tako da to je no go.
Huh, slike v tem trenutku nimam, gre pa za Blend in WidePoint Zen 2017 te so po 500€ oz 550 z veslom.Lahko kaj več info pa kaksna slika supa?
Hvala